NİJERYA acıklarında kacırılan M/VMozart adlı konteyner gemisinde korsanlar tarafından rehin alınan 15 Turk denizci arasında bulunan Rizeli Unsal Dilsiz'in eşi Nesrin Dilsiz, endişeli bekleyişini surduruyor. Nesrin Dilsiz, eşinin korsanların olduğu bilinen bolgeden gemiyle gecmeden once kendisini arayarak helallik istediğini soyledi.
Nijerya acıklarında korsanlar tarafından kacırılan geminin murettebatı arasında yer alan Unsal Dilsiz'in eşi Nesrin Dilsiz, eşinin ve diğer gemicilerin sağ salim bulunmasını bekliyor. Eşi ile yaptığı son goruşmeyi anlatan Dilsiz, "Eşimle en son 19 Ocak'ta konuştum. Bana helallik bile verdi, durup dururken insan helallik verir mi bilmiyorum ama bana helallik verdi. Devlet buyuklerimiz şirket yetkilileri sağ olsunlar, beni her gun arıyorlar. Biliyorum ki cumhurbaşkanımız da bunun icin koşturuyor. Bende diğer gemici aileleri gibi caresiz bir şekilde bekliyorum. Tek isteğim 15 kişinin sağ salim ailelerine kavuşması. İnşallah bir an once bulunur sevdiklerimize kavuşuruz" dedi.