AK Parti Bağcılar 7. Olağan Kongresi, pandemi onlemleri altında gercekleştirildi. Az sayıya rağmen heyecanın yuksek olduğu kongrede kullanılan 316 gecerli oyun tamamını alan Rustem Tuysuz, Bağcılar İlce Başkanı secildi.
AK Parti Bağcılar ilcesi 7. Olağan Kongresi, Goztepe Spor Kompleksi'nde duzenlendi. Koronavirus ile mucadele kapsamında sosyal mesafe ve maske kuralına uyularak yapılan kongrede davetliler alana ateş olcumleri yapılarak alındı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongreye; AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, AK Parti Milletvekili Nevzat Şatıroğlu, eski Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Cağırıcı, İlce Başkanı İsmet Ozturk, İstanbul'dan ve yurdun ceşitli bolgelerinden belediye başkanları ile ilcedeki delegeler katıldı.
"İNANDIĞIMIZ GİBİ YAŞAMAYA DEVAM EDECEĞİZ"
Kongrede yaptığı konuşmada Bağcılar'da coşkunun artarak devam ettiğini belirten İl Başkanı Şenocak, "7. Olağan kongremiz hayırlara vesile olsun İnşallah. Bir onceki kongremiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle yapılmış bir kongreydi. Salon ve dışarısı dolup taşmıştı. Bugun salgın sebebiyle sayısal anlamda bir kalabalık yok ama salondaki parıltıdan ve heyecandan o gunku kongreyle bugunku arasında bir fark olmadığını goruyorum ve bu heyecanımızı da bundan sonra artıracağımızı umut ediyorum. Biz inandığımız gibi olmaya inandığımız gibi yaşamaya devam edeceğiz" dedi.
"BAĞCILAR BAŞARILARA ALIŞKIN OLAN BİR İLCEMİZ"
Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Cağırıcı ise, "Bağcılar başarılara alışkın olan bir ilcemiz. Yerel secimlerden genel secimlere kadar butun secimlerde başarısını acıkca goruyoruz. Bu da teşkilat yapısının sağlamlığını ortaya koyuyor. 10 yıldır birlikte calıştığımız bize rehberlik eden İlce Başkanımız İsmet Ozturk'un şahsına ve genclik kollarından kadın kollarına kadar tum ekibine şukranlarımı sunuyorum. Bundan sonraki surecte de siyasi hayatında da kendisine başarılar diliyorum" diye konuştu.
Konuşmaların ardından tek listeyle gercekleşen secimde kullanılan 316 gecerli oyun tamamını alan Rustem Tuysuz, AK Parti Bağcılar İlce Başkanı secildi.

Kaynak: Demiroren Haber Ajansı