Galatasaray ile sozleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Fernando Muslera, kariyerini sarı-kırmızı forma altında noktalamak istiyor. Bu sezon sonunda sozleşmesi sona erecek olan Muslera ile yeni sozleşme goruşmelerine başlayan Galatasaray Yonetimi, 34 yaşındaki Uruguaylı kaleciye 1+1 yıllık yeni sozleşme onerdi.
[h=3]2 MİLYON EURO ONERİLDİ, CEVAP BEKLENİYOR[/h]Galatasaray ile sozleşme goruşmelerini surduren Muslera'nın menajeriDaniel Fonseca, mali şartlarda anlaşma zemini arıyor. Galatasaray'dan yıllık 3.5 milyon euro garanti maaş alan ve yonetimin talebi sonrasında maaşında 500 bin euro indirime giden Muslera'ya 2 milyon euro seviyesinde yeni sozleşme oneren sarı-kırmızılı yonetim, Uruguaylı file bekcisinin menajerinden gelecek olan cevabı bekliyor.

[h=3]HEDEFİ GALATASARAY'A HİZMET ETMEK[/h]Kariyerine Galatasaray forması altında son vermek isteyen ve futbol hayatından sonra da İstanbul'da kalarak Galatasaray'a hizmet etmeyi hedefleyen Muslera, "Galatasaray benim ailem ve sadece futbol oynarken değil futbol kariyerimden sonra da Galatasaray catısı altında olmak istiyorum" ifadelerini kullanmıştı.
[h=3]FATİH TERİM: MUSLERA BİZİM[/h]Galatasaray teknik direkoru Fatih Terim de Muslera'nın sona eren sozleşmesi hakkında, "Muslera, Galatasaray'ın buyuk bir değeri ve sadece saha icerisinde değil saha dışında da Galatasaray değerlerini temsil eden biri" ifadelerini kullanmıştı.
[h=3]10 SEZON, 14 KUPA[/h]10 sezondan bu yana Galatasaray forması giyen Muslera, sarı-kırmızılı takımda 5'i Super Lig şampiyonluğu olmak uzere 14 kupa kazandı.
(Sporx)