Benim Adım Melek kadrosu ve konusu ile buyuk beğeni topluyor. Son bolumun ardından izleyiciler, Benim Adım Melek yeni bolum fragmanını araştırmaya başladı. Peki, bugun Benim Adım Melek var mı? Benim Adım Melek ne zaman, saat kacta? Heyecan yaratan konusu ve oyuncuları ile izleyicilere nefes kesen anlar yaşatan Benim Adım Melek'in yeni bolum fragmanı ve daha fazlası
haberimizde...
[h=3]BENİM ADIM MELEK YENİ BOLUM HANGİ GUN, HANGİ KANALDA?[/h]Benim Adım Melek 27
Ocak Carşamba gunu saat 20.00'de
TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşacak.

[h=3]BENİM ADIM MELEK YENİ BOLUMDE NELER OLACAK?[/h]Melek, yaşadıklarından dolayı uc cocuğuyla baba ocağına donerken bir yandan gozu yukseklerde olan kızı Defne'nin (Rabia Soyturk) başına buyrukluğu ve isyankarlığıyla mucadele edip, diğer yandan oğlu Kerem'in (Ulvi Kahyaoğlu) futbol sevdası yuzunden başına gelenlerle ve kavgacı tavırlarıyla uğraşacak.

Kucuk oğlu Seyit Ali (Poyraz Ar) ise her durumda mutlu olacak bir şey bulan hayat dolu karakteriyle her daim annesinin neşe kaynağı olmayı başaracak.

[h=3]BENİM ADIM MELEK SON BOLUMDE NELER OLDU?[/h]Halil, Alpay'ın ailesiyle ilgili bir bedel odemesini istemesi uzerine sinirlenir. Cumali ve Seyit Ali'yi yuzuklerle goren Melek mahcup ve mutlu olur. Omer'in bir şeyler hatırlaması uzerine heyecanlanan Defne ona kurtardığı kişinin neden dedesini cağrıştırdığını acıklar. Defne'nin Omerlerle olduğunu oğrenen Zumrut duruma el atmaya calışır, Omer icin farklı bir gelecek hayali olan Zumrut başarılı olabilecek midir?

Kadriye dukkan hazırlıklarına başlamıştır ancak Mahmut bu durumdan hoşnutsuzdur. Omer hicbir şey hatırlamasa da, Defne'ye karşı bir şeyler hissetmektedir. Omer ve Gulşad bir plan yaparlar. Ancak Zumrut'un elinin değmesiyle işler karışır. Defne, Gulşad'a neden ve nasıl bir tepki verecektir? Kadriye dukkan hazırlıklarını bitirmişken, acılışa ne engel olacaktır? Nakilden sonra her şey yoluna girer diye duşunulurken, hic umulmadık bir sorun Melek'i beklemektedir.
BENİM ADIM MELEK YENİ BOLUM FRAGMANI İZLEMEK İCİN TIKLAYINIZ
BENİM ADIM MELEK YENİ BOLUM İZLEMEK İCİN TIKLAYINIZ (Başlama saati 20.00)