Uğurcan Cakır: Taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz
"Olimpiyat Stadı bizim icin ozel"
"Penaltı icin ozel bir calışma yapmadık" Alexandru Epureanu: Kazanmak istiyoruz"Mental olarak kim daha iyiyse o kazanacaktır""Ozguven icin kupa onemli"

İbrahim ALİOĞLU/İSTANBUL,- TFF Super Kupa'nın basın toplantısı Ataturk Olimpiyat Stadı'nda yapıldı. Medipol Başakşehir takımın kaptanı Alexandru Epureanu ve Trabzonspor takım kaptanı Uğurcan Cakır acıklamalarda bulundu.
UĞURCAN CAKIR: TARAFTARIMIZI MUTLU ETMEK İSTİYORUZTrabzonspor kaptanı Uğurcan Cakır, zor bie sezon gecirdiklerini soylerken, "Tarih en zor senesini yaşıyoruz pandeminin golgesinde futbol oynuyoruz. Sağlık calışanlarına teşekkur ediyorum. Kupa futbol sureclerinin en guzel hediyesi Turkiye Kupası'nı kazanınca bunu yaşamıştık. Yarın şampiyonluk mucadelesi verdiğimiz rakibimize karşı oyacağız taraftarımız mutlu etmek istiyoruz. Futbolcu olarak her şarta konsantre olmak gerekiyor. Ne hava koşulu olacağını bilmiyoruz bir avantaj ve dezavantaj ol değil en iyisin yapacağız" dedi."OLİMPİYAT STADI BİZİM İCİN OZEL"Olimpiyat Stadı'nda Trabzonspor taraftarı olarak cok mac izlediğini soyleyen Cakır, "İstanbul'da yaşıyordum. Olimpiyat Stadı bizim icin ozeldi. Buraya gelip macları izliyorduk, buraya takım kaptanı olarak geliyoruz ozel bir duygu. Takım icin her şeyi yapmaya calıyorum yarın da en iyisin yapacağım. Abdullah Avcı hocamız ile guzel bir cıkış yakaladık. İyi bir aile olduk, sahaya yansıdı. Moralli geliyoruz, gecen hafta kazandık. Enerjimiz de yuksek. Yarın da galibiyetle doneriz" diye konuştu."PENALTI İCİN OZEL BİR CALIŞMA YAPMADIK"Macın penaltılara kalması durumunu duşunerek ozel bir calışma yapmadığını soyleyen Cakır, "Ozel bir calışma yapamadık penaltı sezgi işi. Saha icindeki duruma gore penaltılarda koşeyi biliyorum ya da bilemiyorum. İnşallah penaltılara gitmeden kazanabiliriz" dedi.
ALEXANDRU EPUREANU: KAZANMAK İSTİYORUZAlexandru Epureanu, Super Kupa'da onemli bir mac oynayacaklarını soylerken, "Yarınki macı super Kupa macını oynamaktan mutluyuz. Gecen sezon hedefe ulaştığımı bu sezonda bu hedefe ulaşmak istediğimizi belirtmek istiyorum gecen sezon şampiyon olduk mutlu ve heyecanlıyız yarın da zorlu bir mac oynayacağız son donemde cıkışta olan bir takım. İyi bir takıma sahibiz. Yarın iyi işler yaparak kupayı kazanmak istiyoruz" şeklinde konuştu."MENTAL OLARAK KİM DAHA İYİYSE O KAZANACAKTIR"Yarınki maca en iyi hazırlanan takımın kazanacağını soyleyen tecrubeli savunmacı, "Avantaj olarak değil ancak tek mac. Final macı. İyi bir takımız ve iyi oyuncularımız var. Mental olarak kim daha iyi hazırlandıysa kupaya o uzanacaktır" şeklinde konuştu."OZGUVEN İCİN KUPA ONEMLİ"
Lige kotu bir başlangıc yaptıklarını soyleyen Epureanu, "Hepimiz bunu duşunuyoruz. Ligin başlangıcında iyi gitmedik. Yarınki mac bir geri donuş noktası olabilir. Ritmimizi yakalayamadık. Sahada varımızı yoğumuzu vereceğiz. Bu durumu duzeltecek olan biz oyuncularız. Boyle bir kupa bize yardımcı olabilir. Ozguven kazanmak icin kupa onemli olabilir" dedi.
Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / İbrahim ALİOĞLU