KAYSERİ'de oğlu Y.C.'yi (18) kafasına kul tablası ile vurarak, yaraladığı suclamasıyla tutuksuz yargılanan anne B.K. (40), 1500 TL adli para cezasına carptırılarak, hukmun acıklanması geri bırakıldı.
Kocasinan ilcesinde gecen yıl meydana gelen olayda anne B.K, eski eşinden velayetini aldığı oğlu Y.C. ile gece saatlerinde eve gelmesi nedeniyle tartıştı. Cıkan tartışmada oğlunun kafasına kul tablası ile vurarak yaraladığı ileri surulen anne B.K. hakkında, 'yaralama' sucundan dava acıldı.

Kayseri 12'nci Asliye Ceza Mahkemesinde gorulen davada sanık anne ile şikayetci oğlu hazır bulundu. Oğlu Y.C.'de zeka geriliği olduğunu one suren anne B.K, "Eve gelmedi. Kayboldu sandım. Olaydan 2 ay once bisikletten duşmuştu. Kesinlikle dovmedim. Kotu bir arkadaş cevresi vardı ona karşı cıkıyordum" dedi.Şikayetci olmadığını soyleyen Y.C. ise, "Annem dovmedi, sadece kolumdan tuttu, yalan soyledim. Eve gec geliyorum diye bana kızdı. Yanlış kişilerle arkadaşlık yapmamı istemiyordu" dedi.Mahkeme hakimi sanık anne B.K.'ya, 'yaralama' sucundan 1500 TL adli para cezası vererek, hukmun acıklanmasının geriye bırakılmasına karar verdi.

Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Samed Aydın SUN