Masumlar Apartmanı 20. bolum izle! Masumlar Apartmanı 20. bolum tamamı izle! TRT 1 ekranların sevilen dizisi Masumlar Apartmanı 20. bolum seyret! Masumlar Apartmanı 20. bolum tek parca izle! Masumlar Apartmanı 20. bolum tamamı izle! Masumlar Apartmanı 26 Ocak 2021 son bolum izle. 26 Ocak 2021 Salı Masumlar Apartmanı son bolum izle. Masumlar Apartmanı 19. bolum tamamı izle.
[h=3]MASUMLAR APARTMANI20. BOLUM FRAGMANI[/h]Başrollerini Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Merve Dizdar'ın başrollerde oynadığı Masumlar Apartmanı dizisi TRT 1 ekranlarında bu akşam 19. bolumuyle yayınlandı. Diziseverler heyecan dolu 29. bolumun ardından şimdi de Masumlar Apartmanı 20. bolum icin araştırmalarına başladılar. Masumlar Apartmanı 20. bolum fragmanı yayınlandı mı? Sorusu soruluyor. Masumlar Apartmanı 20. bolum fragmanı henuz yayınlanmadı. Ancak Masumlar Apartmanı 20. bolum fragmanı yayınlanır yayınlanmaz bu sayfadan sizlerle paylaşacağız.

[h=3]MASUMLAR APARTMANI 19. BOLUMDE NELER OLDU?[/h]İnci Han'a "Biz evlenince nasıl bir hayatın bizi beklediğini ve kendi mecburiyetlerini soylemedin bana. Benim istemediğim sen değilsin o ev" sozleriyle tepki gosteriyor. Ancak Gulben'in sozleri uzerine ise İnci geri adım atıyor ve Han'ın ailesiyle birlikte yaşamaya karar veriyor. Fragmanda İnci, Safiye'nin yaşadığı eve adım atıyor.
[h=3]SON BOLUMDE NELER OLDU?[/h]Han, İnci'nin ortadan kaybolmasıyla perişan bir hale geldi. Han, İnci'yi bulmak icin calmadığı kapı bırakmadı ancak cabaları sonucsuz kaldı. Han'ın terk edilme travması bu kez daha da guclu tetiklendi ve onu karanlığın icine, en dibe cekti.
Safiye ise Naci'nin eski eşinin Gulru olduğunu oğrenmenin yıkımı icine girdi. Hem en yakın arkadaşından hem de Naci'den gelen ihanetle yıkılan Safiye, yeniden icine kapandı. Naci'nin hastalığını oğrenen Gulru ise pes etmemeye karar verdi. Han icin ayrı, Safiye icin ayrı endişelenen Gulben, ikisine de yardım etmek icin kollarını sıvadı.