Başrollerini
Engin Akyurek,
Uraz Kaygılaroğlu ve Neslihan Atagul'un paylaştığı Sefirin Kızı dizisinde gectiğimiz hafta bir beklenmedik bir ayrılık yaşanmış ve başarılı oyuncu Neslihan Atagul sağlık sorunları nedeniyle diziye veda etmek zorunda kalmıştı.
[h=3]BUYUK HEYECAN YARATTI[/h]Daha once Engin Akyurek ile aynı dizide rol alan
Tuba Buyukustun'un Sefirin Kızı dizisine dahil olması buyuk heyecan yarattı.

[h=3]TAKİPCİ SAYISI 5 MİLYONU BULDU[/h]Başarılı oyuncunun Sefirin Kızı dizisinde gozuktuğu ilk sahne izleyicilerle paylaşıldı. Sosyal medyada viral olan karşılaşma anından sonra guzel oyuncunun
Instagram hesabındaki takipci sayısı bir gecede artarak 5 milyonu buldu.

[h=3]DİZİDEN ALACAĞI UCRET DUDAK UCUKLATTI[/h]Ote yandan, Sefirin Kızı dizisinin yeni başrolu Buyukustun'un transfer icin 3 milyon TL, bolum başına da 200 bin TL alacağı iddia edildi.

[h=3]DUYGULARINI BOYLE DİLE GETİRMİŞTİ[/h]Yeni dizisinde bircok unlu oyuncu ile birlikte rol alacak olan Buyukustun, duygularını sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

38 yaşındaki oyuncu mesajında; "Hem tanıdık, hem yepyeni bir yolculuk başlıyor. Cok sevgili eski partnerim Engin, canım senaristim, dostum Eylem, bu sektordeki ilk yıllarımda tanıştığım sevgili Emre, daha once pek cok projeme ev sahipliği yapmış Star TV ile tekrar calışacak olmanın keyfiyle, yepyeni bir karakterle sizinle buluşacak olmanın heyecanını birlikte yaşıyorum. Hepimiz icin acık havada derin bir nefes almak gibi bir deneyim olması dileğiyle. Hoşbuldum. Yakında goruşmek uzere" dedi.