Konya'nın Beyşehir ilcesinde, bir apartmanın catısında mahsur kalan kedi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.
Alınan bilgiye gore, Hamidiye Mahallesi'nde ikamet eden Sevinc Karabıyık, evinin karşısındaki 3 katlı apartmanın catısında bir kedinin mahsur kaldığını fark ederek durumu Beyşehir Belediyesi'nin sosyal medya hesabından yaptığı yorumla zabıta yetkililerine bildirdi.
Zabıtalar da mahsur kalan kedinin kurtarılması icin itfaiye ekiplerinden yardım istedi.
Adrese gelen itfaiye ekipleri, kediyi merdiven uzatarak bulunduğu yerden kurtarıp aşağıya indirdi. Kedi, daha sonra sokak aralarında gozden kayboldu.
Karabıyık, konuya ilişkin yaptığı acıklamada, kediyi gunler oncesinde catıda gorup fark ettiklerini ancak kendisinin ineceği duşuncesiyle mahsur kaldığını anlamadıklarını belirterek, "Birkac gun surekli aynı catıda olduğunu gorduğumde, kedinin atlamadığını fark ettik. Beyşehir Belediyesi'nin sosyal medya sayfasına yorum yazdım, oradan donuş yaptılar. Telefon numaramı verdim telefonla haberleştik ve ilgilendiler. Ekiplerin gosterdiği ilgi ve alakadan cok memnun oldum. Sonucta bir canın orada caresiz kaldığını gorunce insan duyarsız kalamıyor." ifadelerini kullandı.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Abdulhamit Yaşar