Fenerbahce Kulubunun yeni transferi Bright Osayi-Samuel, sarı-lacivertli takımda oynamanın kendisi icin buyuk bir meydan okuma olacağını soyledi.
Kulup televizyonuna acıklamalarda bulunan 23 yaşındaki kanat oyuncusu Osayi-Samuel, "Fenerbahce'de oynamak benim icin buyuk bir meydan okuma olacak. Fenerbahce gibi buyuk bir kulupte sahaya cıkmak, takıma faydalı olabilmek icin sabırsızlanıyorum." ifadelerini kullandı.
Fenerbahce taraftarının takımı coşkulu bir şekilde her zaman desteklediğini bildiğini aktaran oyuncu, Fenerbahce cok buyuk bir kulup. Transfer surecimin başından itibaren taraftarlar, sosyal medya hesaplarıma hoş geldin mesajları gondererek destek oldular. Buyuk kuluplerde oyuncuların uzerinde baskı olur. Ben de baskı altında oynamayı severim. Bu yuzden sahaya cıkmak icin sabırsızlanıyorum." şeklinde konuştu.
Osayi-Samuel, Mesut Ozil'le birlikte oynamanın da kendisi icin buyuk bir şans olduğunun altını cizerek şu ifadeleri kullandı:
"Genc oyuncular icin buyuk yıldızlarla birlikte oynamak onemli bir şanstır. Mesut Ozil gibi bir oyuncuyla birlikte oynama şansı elde etmek benim icin buyuk bir onur. Gencken onu izliyordum, şimdi ise onunla aynı sahada antrenman yapıp, birlikte aynı takımda oynayacağım. Benim ise yapmam gereken cok calışıp, onun tecrubelerinden yararlanmak olacak."
Sarı-lacivertli takımın yeni transferi son olarak ise, "Taraftarlarımıza mesaj vermek gerekirse, daha once de soylediğim gibi meydan okumaları severim. Bundan dolayı da Fenerbahce gibi buyuk bir kulube transfer oldum. Cok calışıp, sahada doğru şeyler yaptığım takdirde onların mutlu olmasını sağlayacağıma inanıyorum." değerlendirmesinde bulundu.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Hilmi Sever