Gerek bayanların gerekse erkeklerin vazgecemediği aksesurlardan biridir saattler.Ozellikle da stil sahibi bayanlar her kıyafete uygun saat kullanmayı tercih ederler..Kıyafetlerle uyumlu saat tercihi cok şık bir kombin oluşturuyor.Vazgecilmez aksesuarlardan olan saatler tarzınızı şıklığınızı tamamlayan ufak ama etkili parcalardır.2016 saat modellerini incelediğinizde kasaları altın sarısı,metalik taşlı detaylı olan modelleri gormekteyiz.

Bu tur modeller genellikle sade şıklıktan hoşlanan bayanlar icin guzel bir tercihtir.Bu modellerin yanı sıra bileklik detaylı saatler de 2016 yılında en cok tercih edilen tasarımlar arasında.Şahsen ben burda sıraladığım tum modelleride kullanıyorum.Ozelliklede bileklik detaylı saatler spor kıyafetlerle harika kombin oluşturuyor.

Farklı model ve renklerde uretilen saatler sayesinde her kadın kendi tarzını yansıtabiliyor.2016 nın en şık saat tasarımlarını sizler icin araştırıp resim galerimizde bir araya getirdim.Sizin de mutlaka saate ihtiyacınız vardır.Sectiğimiz resimlerden ilham alarak saat tercihinizi belirleyebilirsiniz.Ayrıca ferrucci saat modellerimize,pulsar bayan saat modellerimize,yeni bayan saat modellerimize de goz atabilirsiniz.İşte 2016 yılının stil sahibi hanımları icin birbirinden şık saat modelleri...

GORSEL GALERİ İCİN AŞAĞIDAKİ RESME TIKLAYARAK DİĞER MODELLERİ GOREBİLİRSİNİZ.
[photo=medium]636[/photo][photo=medium]637[/photo][photo=medium]638[/photo][photo=medium]639[/photo][photo=medium]640[/photo][photo=medium]641[/photo]