Misli.com 2'nci Lig Beyaz Grup ekibi İnegolspor, aynı gruptaki Afjet Afyonspor'dan orta saha oyuncusu Mehmet Ozdıraz ile 1,5 yıllık sozleşme imzaladı.
Kulup tesislerinde duzenlenen imza toreninde konuşan yonetim kurulu uyesi Mustafa Şeşka, devre arası transfer calışmalarına devam ettiklerini soyledi. Daha once Samet Gunhan, Seydi Kayasoy ve Cafer Tosun ile anlaştıklarını kaydeden Şeşka, "Bugun de Bursaspor altyapısından yetişen ve en son Afjet Afyonspor'da forma giyen orta saha oyuncusu Mehmet Ozdıraz ile 1,5 yıllık anlaşma sağladık. Kendisi daha once oynadığı takımlarda ust uste 7 kez Play-Off gorme başarısı elde etti. Kendisinin takımımıza katkı katacağından hic şuphemiz yok. Anlaşmanın her iki taraf icin de hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Şu anda goruşme halinde olduğumuz oyuncular var. Şartlar uygun olursa son transferlerimizi de yapıp lige odaklanmak istiyoruz" dedi.

Mehmet Ozdıraz ise "İnegolspor gibi buyuk bir camiaya geldiğim icin cok mutluyum. Bursaspor altyapısından yetiştim ve bu sene Bursa'ya donmek nasip oldu. İnegolspor'un başarılı olması icin elimden gelen gayreti gostereceğimden kimsenin şuphesi olmasın. İnşallah sezon sonu ligi hak ettiğimiz noktalarda tamamlayacağız. Bana guvenerek transferimi gercekleştiren kulup başkanımız ve yonetim kuruluna teşekkur ediyorum" diye konuştu.
Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Yavuz YILMAZ