Mujde Ar, kardeşi Mehtap Ar'ın sağlık durumu ile ilgi olarak yaptığı acıklamada; "8 Ocak'ta tedavisinde kullanılan ilacını almak uzere kontrol icin hastaneye gittiğimizde yatırdık. 3-4 gun sonra durumu kotuleşti. 5 gun yoğun bakıma kaldırıldı.
'REAKSİYON ALAMIYORUZ'
Sonrasında yoğun bakımdan cıkardık 1 gun odasında kalabildi. Beyine pıhtı attığı icin yeniden yoğun bakıma kaldırıldı. Soz (Ar), Sezen (Aksu), Ercan (Karakaş) ve ben hep oradaydık. 3 haftadır oradayız. Şu an durumu kritik.. Ailece perişan olmuş durumdayız, cok uzucu gunler geciriyoruz, surekli dualar ediyoruz. Mehtap şu an direniyor ama cok fazla reaksiyon alamıyoruz.
'DUA EDİYORUZ'
Bilinci tam yerinde mi onu da anlayamıyoruz, surekli uyku halinde. İyileşmesi icin dua ediyoruz. Sevenleri cok gelmek istiyorlar ama Koronavirus nedeniyle almıyorlar." dedi.
'KARDEŞİM İYİ OLSUN YETER'
Uzun sure hastanede kaldığı icin kendisine de Koronavirus testi yapıldığını belirten sanatcı Mujde Ar, test sonucunun negatif cıktığını belirtti. "Benim ne olduğum hic onemli değil, biricik kardeşim benim her şeyim. İyi olması icin dua ediyoruz, 5 gundur yeniden yoğun bakımda." şeklinde konuştu.