TRABZON'un Akcaabat ilcesinde universite oğrencisi Ozgur Beşli, mahallede yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle cevrimici sınavına girmekte zorluk cekince, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunup, yardım istedi. Paylaşıma yanıt veren Buyukşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'nun gorevlendirmesiyle, Beşli'nin evine jenerator getirildi. Beşli'nin teşekkur ettiği Zorluoğlu, "Yuzumuzu kara cıkarma Ozgur. Başarılı sonuclar bekliyorum" notuyla sosyal medya yanıtı, beğeni topladı.
İlceye bağlı Akcakale Mahallesi'nde, ozel dağıtım şirketince surdurulen bakım ve onarım calışmaları kapsamında elektrik kesintisi olacağı duyuruldu. Kesinti uygulanacak mahallede oturan Recep Tayyip Erdoğan Universitesi (RTEU) Elektrik Teknikerliği Bolumu 2'nci sınıf oğrencisi Ozgur Beşli, elektrik kesintisi nedeniyle cevrimici sınavına girmekte zorluk cekince, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunup, yardım istedi. Beşli, Buyukşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'nu da etiketlediği paylaşımında, "Bulunduğum bolgede elektrik kesintisi yaşanacakmış. İki gunde de sınavım var. Bu konuda ne yapmam gerekiyor. Hicbir şekilde destek alamıyorum. Sınavlara giremeyeceğim. Yardımcı olur musunuz?" diyerek yardım istedi.
BAŞKANDAN JENERATOR JESTİPaylaşıma anında yanıt veren Başkan Zorluoğlu'nun gorevlendirmesiyle, Beşli'nin evine ekiplerce jenerator getirildi. Jenerator desteğiyle enerji sağlanan evde ders ve sınava girmeyi başaran universiteli genc, yaptığı paylaşımla Başkan Zorluoğlu ve ekibine teşekkur etti.Ozgur Beşli'nin teşekkur ettiği Zorluoğlu twitter hesabından, "Yuzumuzu kara cıkarma Ozgur. Başarılı sonuclar bekliyorum" notuyla yanıt verdi. Yapılan paylaşımlar, sosyal medyada ilgi topladı.