BEŞİKTAŞ'ta ikisi kadın 3 turisti bıcakla yaralandıktan sonra yakalanan şupheli Hasan Huseyin Y., Cinayet Buro Amirliğinde verdiği ifadesinde "Susma" hakkını kullandı. Daha once 26 kez polis tarafından gozaltına alınan şuphelinin 8 ay cezaevinde kaldığı ortaya cıktı. Ote yandan hastanede tedavine devam edilen ve hayati tehlikeyi atlatan rus turist Aleksandra Ruslonava ifadesinde "Bize doğru koştu. Bana ve arkadaşlarıma saldırdı. Daha once kendisini hic gormemiştim. Bunu neden yaptı bilmiyorum." dediği oğrenildi. Beşiktaş, Vişnezade Mahallesi, Suleyman Seba Caddesi uzerinde onceki akşam saatlerinde meydana gelen olayda İstanbul'a turist olarak gelen ikisi kadın 3 Rus uyruklu kişi bıcaklı saldırıya uğramıştı. Saldırgan 3 turisti yaraladıktan sonra olay yerinden kacmıştı. Saldırıda ağır yaralanan Aleksandra Ruslonava (22) ile Aleksandra Volkavo (21) ve Maxim Medvedev (27) hastanede tedavi altına alınmışlardı. İstanbul polisi olaydan sonra yaptığı operasyonda olayın şuphelisi Hasan Huseyin Y.'yi gozaltına almıştı. BICAKLADIĞINI KABUL EDİP "SUSMA" HAKKINI KULLANDICinayet Buro Amirliğinde sorgulanan şuphelinin, bıcaklama olayını kendisinin yaptığını kabul ederken, nedeni konusunda bir bilgi vermediği oğrenildi. Şuphelinin olayla ilgili ifade vermeyerek "Susma" hakkını kullandığı belirtildi.
NEDEN YAPTINIZ SORULARINA "DUMEN YAPMAYI BIRAKIN DİYE KARŞILIK VERDİ"Poliste işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen şupheli cıkışta neden yaptınız sorularına karşılık "Dumen yapmayı bırakın", "Sen ne dersen o" şeklinde karşılık verdi. Şupheli polis ekipleri tarafından Cağlayan'daki adliyeye sevk edildi.

RUS TURİST: BİZE DOĞRU KOŞUP SALDIRDI
Ote yandan hastanede tedavisi suren ve hayati tehlikeyi atlattığı oğrenilen Rus turist Alexandra Ruslonava "Arkadaşlarımla yururken birinin bize doğru koştuğunu gordum. Daha sonra bıcaklamaya başladı. Onu daha once hic gormemiştim. Bunun neden yaptı bilmiyorum." dediği belirtildi.

Kaynak: Demiroren Haber Ajansı