Galatasaray'ın satın alma opsiyonuyla kiraladığı Henry Onyekuru icin başkan Mustafa Cengiz'in katılımıyla Turk Telekom Stadyumu'nda imza toreni duzenlendi.
Henry Onyekuru, uzun yıllar Galatasaray forması giymek istediğini belirterek, "Oncelikle tekrar burada olmaktan dolayı cok mutluyum. Kulubun hedeflerine ulaşabildiğimiz, bol gollu ve herkesi gururlandıran bir sezon gecirmek istiyorum. Burada daha uzun sure kalmayı umuyorum. Başkanımız, başkan yardımcımız ve teknik direktorumuzle konuştum ve onlar da bana olan guvenlerini ifade ettiler. Her zaman olduğu gibi yuzde yuzumu vermeye hazırım. Daha once soylediğim gibi hedefim kuluple daha fazla başarı yakalamak, daha fazla kupa kazanmak ve taraftarlarımızı gururlandırmak. İnşallah hem ligi hem Turkiye Kupası'nı kazanacağız" diye konuştu.

MUSTAFA CENGİZ: BENCE EVİN OĞLU ONYEKURUOnyekuru'nun onemli teklifler almasına rağmen Galatasaray'ı sectiğini kaydeden Mustafa Cengiz ise şoyle konuştu: "Birileri bir laf cıkardı biliyorsunuz elin oğlu, evin oğlu diye. Vallahi bence evin oğlu Onyekuru. Ucuncu defa, kendisini isteyen bircok takım olmasına rağmen ve geldiği kulube cok maliyetli olmasına rağmen Onyekuru sağ olsun bizi ısrarla istedi. Donup bakmadı bile Turkiye'deki veya yurt dışındaki diğer takımların tekliflerine. Biz bu bağlamda gosterdiği bu sahiplenme, aidiyet ve sadakat duyguları icin kendisine cok teşekkur ediyoruz. Bu bir duruştur. Parayı tercih etmedi. Aşkını ve sevgisini tercih etti."
Kaynak: Demiroren Haber Ajansı