Doya Doya Moda yeni haftanın ilk gunune bomba gibi başladı. Yeni yarışmacıların da dahil olduğu yarışmada juriler eleştirilerini yaptı ve puanlarını verdi. Gunun konseptine gore stillerini sergileyen yarışmacılardan gunun en yuksek puanını alan kız ve erkek yarışmacılar kimler oldu? Rekabetin en ust duzeyde olduğu ve heyecanın hız kesmediği yarışmada Doya Doya Moda birincisi kim oldu? 25 Ocak Pazartesi Doya Doya Moda puan durumu haberimizde yer alıyor.
DOYA DOYA MODA HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?
Haftanın birincisi olan isim Doya Doya Moda Rabia oldu ve altın kolyeyi boynuna taktı. Erkeklerde ise Emre oldu ve şık saati koluna taktı.
DOYA DOYA MODA KİM ELENDİ?
Doya Doya Moda'da bu hafta erkeklerden elenen olmadı. Kızlardan ise Aysu yarışmaya veda eden isim oldu.
25 OCAK PAZARTESİ DOYA DOYA MODA PUAN DURUMU
Ozde:
Ceren:
Birben:
Bahar:
Rabia:
Ayşegul:
Tuğce:
Batıcan:
Mehmet:
Adnan:
Emre:
Ufuk:
Erhan:
Ahmet:
DOYA DOYA MODA CEREN KİMDİR?
Doya Doya Moda'nın yeni yarışmacısı Ceren Keskin oldu. Yarışmaya İzmir'den dahil olan Ceren Keskin, 1998 doğumlu. ... Ben de buraya Ozde'ye rakip olmaya geldim." İddialı cıkışıyla juri uyelerinin dikkatini ceken Ceren Keskin, Doya Doya Moda'ya katılmak icin 8 kilo aldığını soyledi.
BİRBEN COŞKUN KİMDİR?
Dilan Birben Coşkun 1.74 boyunca ve 24 yaşında. Aslen İzmirli olan ve orada yaşayan Birben Coşkun, işletmecilik yapıyor. Dokuz Eylul Universitesi Ekonometri bolumu mezunu. İşletmecilik yapan ve organizasyonla işleriyle ilgilenen genc yarışmacı, aynı zmaanda butik bir pastane sahibi. Doya Doya Moda tanıtımında kendisini tanıtan yarışmacı, "Benim icin moda, insanın kendini ve vucudunu en iyi şekilde tanıyıp ifade edebilmesidir. Benim icin olmazsa olmaz parcalar basenlerimi kapatan uzun ceketler" dedi.