TV8 kanalının her yıl olduğu gibi bu yıl da ilgiyle takip edilen yarışması Survivor'da yarışmacılar, izleyiciler tarafından merak konusu oluyor. Kimi yarışmacının yaşı merak edilirken kimi yarışmacının mesleği merak ediliyor. Aynı zamanda memleketleri de merak konusu olan yarışmacıların bir bir biyografileri araştırılıyor. Bu isimlerden biri de Batuhan Karacakaya. Peki Survivor 2021 Batuhan kimdir, nerelidir? Survivor Batuhan Karacakaya kac yaşında? İşte Survivor 2021 yarışmacıları arasında olan ve Unluler takımı icin mucadele veren Batuhan Karacaya'nın hayatına dair bilinenler...
[h=3]SURVİVOR BATUHAN KİMDİR?[/h]Batuhan Karacakaya, Survivor 2021 Unluler Takımı kadrosunda yer almaktadır. İstanbul'da dunyaya gelen Survivor Batuhan Karacakaya, 5 Şubat 1997 tarihinde doğmuştur. Fiziği ve yakışıklılığıyla son donemin en cok konuşulan isimleri arasında yer alan Batuhan Karacakaya yaşı ise 24'tur. 24 yaşındaki Survivor Batuhan setlere adım attığında henuz 11 yaşındaydı. Bu da onu 13 yıldır aktif olarak ekranlarda yer alan bir haline getiriyor.
Yaşadığı fiziksel değişim ile uzun sure gundemde kalan Survivor Batuhan Karacakaya'nın Instagram paylaşımı
BATUHAN KARACAKAYA BOYU KAC, KİLOSU KAC?
Batuhan Karacakaya boyu da Survivor 2021 ile birlikte cevabı en cok aranan sorular icerisinde yer aldı. Hafızalarda cocukluk yılları ile kalsa da Batuhan Karacakaya, mankenleri kıskandıran bir goruntuye sahip. Yani Aşk-ı Memnu'nun Bulent'i bir hayli uzun. Oyunculuğunun yanı sıra sporcu kimliğiyle de one cıkan Batuhan Karacakaya boyu 1.82'dir. Batuhan Karacakaya'nın kilosu ise 75'tir.
BATUHAN KARACAKAYA MESLEĞİ NE?
Batuhan Karacakaya'yı tum Turkiye tanısa da, onunla ilgili ayrıntıları yazmakta fayda var. Batuhan Karacakaya başarılı bir oyuncudur. Genc isim, Survivor 2021 unluler kadrosunda yer almaktadır. Batuhan Karacakaya, mesleğiyle ilgili katıldığı programlar ve verdiği roportajlarda sık sık konuşmuştur. Batuhan Karacakaya ayrıca 2018 yılında verdiği bir roportajda İngilizce mimarlık okuduğunu, babasının da mimar olduğunu, inşaat işlerine aşina olduğunu ifade etmiştir. Batuhan Karacakaya'nın bu acıklamasıyla birlikte, hangi universiteden mezun olduğuyla ilgili de bazı bilgilere yanıt aranmıştır. Batuhan Karacakaya Nişantaşı Universitesi İngilizce Mimarlık Bolumu'nden mezun olmuştur.
SURVİVOR BATUHAN KARACAKAYA KARİYERİ
Survivor 2021 yarışmacıları arasında bulunan Batuhan Karacakaya, her ne kadar Aşk-ı Memnu'nun Bulent Ziyagil'i olarak tanınsa da, sonrasında bircok filmde ve dizide rol almıştır. Batuhan Karacakaya, şohrete kavuştuğu Aşk-ı Memnu dizisinden sonra Umutsuz Ev Kadınları dizisinde oynamıştır. Diziden ayrıldıktan sonra 2 yıl boyunca universite sınavlarına hazırlanan ve universiteye giden Batuhan Karacakaya kariyerine universite yıllarında Diriliş Ertuğrul dizisiyle devam etmiştir. Ailesinin, eğitim konusunda hassas olduğunu soyleyen Survivor Batuhan, oyunculuğa adım attığı ilk yıllarda babası ile yaptığı bir konuşmadan da şoyle bahsediyor: "En başından beri ailem eğitimim konusunda hassas davrandı. Oyunculuk icin ajansa yazıldığım donem babam beni uyarmış, takdirlerim teşekkur olursa beni setten alacağını soylemişti." Batuhan Karacakaya, odasının duvarlarında takdir belgelerinin asılı olduğunu ve verdiği sozu tuttuğunu belirtiyor ve ekliyor: Eğitim her zaman onceliğim.
Batuhan Karacakaya, Kanal D Ekranlarında izleyiciyle buluşan Aşk-ı Memnu dizisinde Bulent Ziyagil karakterine hayat vermiştir. Batuhan Karacakaya'nın Aşk-ı Memnu'daki rol arkadaşları Selcuk Yontem, Kıvanc Tatlıtuğ, Nebahat Cehre, Beren Saat ve Hazal Kaya gibi, donemin en unlu oyuncularıydı.
BATUHAN KARACAKAYA DİZİLERİ VE FİLMLERİ
Ote yandan biraz geriye gitmek gerekirse Batuhan Karacakaya'nın ilk dizisi Aşk-ı Memnu da değil. 1997 doğumlu Karacakaya, 2004 yılında Buyuk Buluşma dizinde Tunc karakterine, 2005 yılında Beşinci Boyut dizisinde Arif-Emre karakterine, 2007 yılında da Bıcak Sırtı dizisinde Murat Ertuğrul karakterine hayat vermiştir. Batuhan Karacakaya, 2016 yılında ise Diriliş Ertuğrul dizisine dahil olup Dundar'ı canlandırmıştır. Diriliş Ertuğrul'daki performansıyla da dikkatleri uzerine toplayan Batuhan Karacakaya, başarısını bir ust basamağa taşımayı bilmiştir.
Batuhan Karacakaya'nın film kariyeri de, dizi kariyeri kadar etkileyici… 2010 yılında iki sinema filminde birden yer alan Survivor Batuhan, Bekle Beni ve Dersimiz Ataturk filmlerinde oynamıştır. Batuhan Karacakaya 2011 yılında, o donem cok konuşulan sinema filmlerinden olan Aşk Tesadufleri Sever, 2012 yılında ise 'Uzun Hikaye' filminde oynamıştır. Batuhan Karacakaya, Aşk Tesadufleri Sever filminde, başrol oyuncusu Mehmet Gunsur'un, bu filmdeki cocukluğunu canlandırmıştır. Karacakaya, Diriliş Ertuğrul dizisinde ise Engin Altan Duzyatan'ın hayat verdiği Ertuğrul Bey'in kardeşi olan Dundar'ı canlandırmıştır.
Batuhan Karacakaya, TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan ve reytinglerde buyuk başarı gosteren Diriliş Ertuğrul dizisinde de buyuk başarı gostermiştir. Karacakaya, dizinin başrolu olan Engin Altan Duzyatan'ın canlandırdığı Ertuğrul Bey'in kardeşi Dundar'a hayat vermiştir. Batuhan Karacakaya'nın kariyerinde onemli bir yere sahip olan bu dizide, Duzyatan'ın dışında pek cok başka unlu oyuncu da yer almıştır.
"İLK OYUNCULUK TEKLİFİ ALAN KARDEŞİMDİ"
Batuhan Karacakaya, yıllar once verdiği bir roportajda ailesiyle ilgili de merak edilenleri anlatıyor. Annesinin ev hanımı olduğunu ve bir donem menajerliğini yaptığını soyleyen Batuhan Karacakaya, babasının mimar olduğunu belirtiyor. Karacakaya, daha da şaşırtıcıyı bilgiyi, kız kardeşinden bahsederken paylaşıyor. Oyunculuk kariyerine başlamadan once, asıl teklifin kız kardeşine geldiğini soyleyen Karacakaya, onun sarışın, mavi gozlu olduğunu ve daha da dikkat cektiğini aktarıyor. Ote yandan Batuhan Karacakaya'nın annesinin adı Gulhayat Karacakaya, babasının ismi ise Birol Karacakaya'dır.
"YUZUYORDUM, YUZMEYE DEVAM ETTİM"
Batuhan Karacakaya, fiziksel değişimini ise yuzmeye borclu olduğunu belirtiyor. Batuhan Karacakaya'nın yıllar icinde yaşadığı değişim bircok kez haber sitelerine manşet olmuş ve cocukluktan cıkıp gencliğe adım atışı, ilgiyle takip edilmişti. Survivor Batuhan, kendini kişilik olarak da vucut olarak da geliştirdiğini ifade ediyor ve dizilerde rol aldığı yıllardan itibaren yuzduğunu bunun yanı sıra vucut geliştirme ile de ilgilendiğini, olumlu şekilde geri donuşler alınca da bundan vazgecmeyip devam ettiğini belirtiyor.
BATUHAN KARACAKAYA SEVGİLİSİ VAR MI? EVLİ Mİ BEKAR MI?
Batuhan Karacakaya yakışıklılığıyla ve dış gorunuşuyle goz doldururken, pek kişi onun evli olup olmadığını da merak etti. 23 yaşındaki Batuhan Karacakaya'nın bilinen bir ilişkisi bulunmamaktadır. Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarda genellikle gezdiği ve tatil yaptığı yerlerden paylaşımlar yapan Batuhan Karacakaya, rol aldığı dizilerden kareleri de takipcilerinin beğenisine sunuyor. Instagram'da şu an itibariyle 200 bine yakın takipcisi bulunan Batuhan Karacakaya'nın Instagram kullanıcı adı: @karacakayaaa'dır.