MHP İl Başkanı Serkan Tok, salgın doneminde emeğini esirgemeden hizmet eden oğretmenlere teşekkurlerini ilettiği video klip cekti.
Partiden yapılan yazılı acıklamaya gore, Kayseri Lisesi'nde cekilen video klipte Başkan Tok, oğretmenlerin emeklerini esirgemeden calıştıklarına kefil olduklarını belirtti.
Dunyanın artık bilgi cağı olarak adlandırılan bir surecten gectiğini ifade eden Tok, şunları kaydetti:
"Bu surecte en kıymetli olan şey bilgi ve bunun donuşturulebilmesidir. Bilgiye sahip olan, teknoloji ureten ve bir o kadar da diplomasisi sağlam temeller uzerinde oturan devletler dunyanın gidişatına yon vermektedir. Turkiye Cumhuriyeti'nin evlatları da ulkesinin ve milletinin gucu ve refahı, kalkınmış, soz sahibi olan bir devletin varlığı icin durmadan, yorulmadan calışmak zorundadır. Dunyayı etkisi altına alan ve ulkemizde de 2020 yılının mart ayından itibaren etkisini gosteren Kovid-19 salgını eğitim oğretim faaliyetlerini de etkilemiştir. Eğitim yuz yuze olmasa da geleceği inşa eden, emeklerinin karşılığı asla odenemeyecek olan, ulkemizin eğitim neferi, kıymetli oğretmenlerimizin bu surecte de emek ve cabalarını esirgemeden samimiyetle calıştıklarına her şekilde kefiliz. MHP İl Başkanı olarak şahsım ve teşkilatım adına, kalemle mucadele veren eğitimcilerimizin yanlarında ve hizmetlerinde olduğumuzu buradan bir kez daha soyleyerek, saygı ve şukranlarımı sunuyorum."