AK Parti Edirne 7. Olağan İl Kongresinde yeniden başkanlığa secilen Belgin İba mazbatasını aldı.
İba, yonetim kurulu uyeleriyle Edirne Adliyesi'ne gelerek mazbatasını İl Secim Kurulu Muduru Sevil Cellek'in elinden aldı.
İl Başkanı Belgin İba, adliye onunde gazetecilere yaptığı acıklamada, kongrede kendisine destek veren delegelere teşekkur etti.
Geniş katılımlı ve guzel bir kongreyi geride bıraktıklarını ifade eden İl Başkanı İba, şunları kaydetti:
"Yanımızda olan tum delegelere teşekkur ediyorum. Bir bucuk yıldır calışmalarımızı yurutuyorduk. Yeni katılan arkadaşlarımızla birlikte sayımız daha da arttı ve daha guclendik.
Bu kadrolar Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde calışmanın sorumluluğunun farkında olan kadrolar. Omuzlarımızdaki yuk cok ağır, elimizden geldiğince tum arkadaşlarımızca calışmaya devam edeceğiz."
AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, yeni yonetim kuruluyla Edirne'ye hizmet etmeye devam edeceklerini dile getirdi.
Gece gunduz demeden calışmalarını surdurduklerini aktaran İl Başkanı İba, şoyle devam etti:
"Edirne bizden hizmet beklesin. Parti binamızda sabah 10.00'dan akşam 19.00'a kadar mesai harcayarak calışıyoruz. Bundan sonra vatandaşlarımız hizmet almaya devam edecek.
Gecen hafta Cumhurbaşkanımız Comlekkoy Barajı'nın mujdesini verdi. Onumuzdeki haftada bolgeye gideceğiz ve orada tekrar mujdeyi bolge halkına vereceğiz"
Mazbata torenine Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Havsa Belediye Başkanı Aydın Balkan, AK Parti Edirne Merkez İlce Başkanı Onder Ozcan, İl Kadın Kolları Başkanı Nergiz İnce, İl Genclik Kolları Başkanı Burak Cambaz ve yonetim kurulu uyeleri katıldı.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Gokhan Zobar