Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, son gunlerde muhalif lider Aleksey Navalny'nin baskılarıyla zor gunler yaşıyor. Muhalif lider Putin'in kacak sarayını ifşa ederken, ulkede Putin'e karşı protesto yuruyuşleri yapıldı ve sokaklarda gostericiler ile polis arasında arbede yaşandı.
[h=3]"BEN COK KISA SURELİĞİNE GORUNUYORUM"[/h]Putin'in ifşa goruntulerinde, İngiltere'de eğitim almış kızı Luiz erkek arkadaşı ile dans ederken goruldu. Putin'in ifşa goruntuleri dunya basınında buyuk ses getirirken, Putin'in kızı Luiz bu videoya yorum yaptı ve "Ben cok kısa sureliğine gorunuyorum" dedi.

Aleksey Navalny [h=3]NAVALNY, LUİZ'İN ANNESİ İCİN "İYİ BİR İNSAN" DEDİ[/h]Navalny, Luiz'in annesinin cok iyi bir insan olduğunu fakat, daha iyi bir icin yaşam Putin ile ilişki yaşayıp cocuk yaptığını one surdu. Ote yandan Navalny, temizlikci olan Svetlana Krivonogikh'in şu an 100 milyon dolarlık servetinin olduğunu iddia etti.
[h=3]LUİZ, BABASININ DUŞMANINI TAKİP EDİYOR[/h]Ote yandan Putin'in kızı Luiz'in Navalny'nin yayınladığı ifşa goruntulerine yorum yapması takipcilerin dikkatinden kacmadı ve Luiz'in, Putin'in baş duşmanı Navalny'yi takip ettiği fark edildi.
[h=3]SOSYAL MEDYADA TEPKİ CEKTİ[/h]Kullanıcılar, Luiz'e babasının duşmanı Navalny'yi takip ettiği icin tepki gosterdi ve "Arkadaşların baban kim diye sorduğunda ne cevap veriyorsun?" "Babandan utanmıyor musun?" gibi sorular yoneltti. Luiz gelen tepkilere rağmen hala Navalny'yi takip ediyor.