Karamollaoğlu: Herkes birbiri ile ittifak yapabilir
SAADET Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Herkes birbiri ile ittifak yapabilir. İttifakların kurulması bugunun gundeminde değil. İttifakla koalisyonu birbirinden ayırmakta fayda var. İttifaklar secime munhasırdır. Yonetime ait bir iceriği yoktur" dedi.Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, beraberindeki heyetle birlikte Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nu ziyaret etti. Saadet Partisi Genel Merkezi'nde gercekleşen goruşme sonrası Karamollaoğlu ve Babacan, ortak basın toplantısı duzenledi. Temel Karamollaoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, goruşmeyle ilgili bilgi verdi. Karamollaoğlu, katıldığı televizyon programında, AK Parti ile ittifak yapabileceklerini acıklamasıyla ilgili soru uzerine, "Israrla soyluyorum, secim sathı mahalline girilmeden ittifaklar gundemde olmaz. Partilerin dirsek temasında bulunmaları tabidir. Gerek muhalefet gerekse de iktidarın muspet adım atmaları ve ulke problemlerini mutalaa etmelerinin daha faydalı olacağını duşunuyorum. Herkes birbiri ile ittifak yapabilir. İttifakların kurulması bugunun gundeminde değil. İttifakla koalisyonu birbirinden ayırmakta fayda var. İttifaklar secime munhasırdır. Yonetime ait bir iceriği yoktur. Bir numaralı meselemiz kutuplaşmanın engellenmesi ve başkanlık sisteminin değişmesidir" dedi.

Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Haluk KARAASLAN