Sefirin Kızı dizisinin baş rol oyuncusu Neslihan Atagul'un fragmanda ve 36. bolumde yer almaması Nare Sefirin Kızı'ndan ayrıldı mı? Neslihan Atagul neden yok? Neslihan Atagul Sefirin Kızı'ndan ayrılıyor mu? sorularını da beraberinde getirmişti. Sefirin Kızı instagram hesaplarından resmi bir acıklama yaptı. Peki, Neslihan Atagul Sefirin Kızı'ndan neden ayrıldı?
[h=3]NESLİHAN ATAGUL SEFİRİN KIZI'NDAN NEDEN AYRILDI?[/h]Star TV'nin ilgi ceken dizisi Sefirin Kızı başrol oyuncuları Neslihan Atagul Doğulu, Engin Akyurek ve Uraz Kaygılaroğlu oldukca dikkat cekiyor. Sefirin Kızı dizisinin başrol oyuncusu Neslihan Atagul Doğulu yaşadığı sağlık sorunlarıyla gundeme gelmişti. Verdiği hızlı kilolar ve yaşadığı sağlık sorunları sonrasında 10 gunluk sağlık raporu alan Neslihan Atagul, dizide yer alacak mı merak edilmişti ki diziden resmi bir acıklama geldi. İzleyiciler, gozlerini Sefirin Kızı'na cevrildi.

[h=3]NESLİHAN ATAGUL'UN SAĞLIK DURUMU NASIL?[/h]Unlu oyuncu Neslihan Atagul, 'Gecirgen bağırsak sendromu' hastalığı nedeniyle rol aldığı diziden ayrılmak zorunda kalmıştı. Vucudunun ona calışması icin tolerans gostermediğini soyleyen Neslihan Atagul, sosyal medyadan izleyicisine veda etmişti. Uzmanların hastalığı icin ciddi uyarılarda bulunduğu ve olum riskinin olduğunu soyledikleri Neslihan Atagul'den acıklama geldi.
[h=3]HAYRANLARINA TEŞEKKUR ETTİ[/h]Cektiği videoda moralli gorulen Neslihan Atagul, "Selamlar herkese. Oncelikle bana attığınız destek mesajları icin, iyi dilekleriniz icin, iyi niyetleriniz icin, ziyaretleriniz icin, hediyeleriniz icin, dualarınız icin, binlerce kez teşekkur ederim. Cok incesiniz. Beni yalnız bırakmadınız. Cok sağ olun" ifadelerini kullandı.
[h=3]"GORDUĞUNUZ GİBİ FENA SAYILMAM"[/h]Acıklamasının devamında "Gorduğunuz gibi fena sayılmam. İyiyim" diyen Atagul, şoyle devam etti: "İyi olmaya da gayret ediyorum. Birazcık dinlenmeye ihtiyacım vardı. Hala da var. O yuzden biraz daha dinleneceğim. Ama iyiyim."