BEŞİKTAŞ'ta kağıt toplayıcısı yolda yuruyen 2'si kadın 3 kişiyi bıcaklayarak yaraladı.
Guvenlik kamerasına da yansıyan olay, Vişnezade Mahallesi Suleyman Seba Caddesi'nde dun akşam saatlerinde meydana geldi.
Kağıt toplayıcısı olduğu oğrenilen şupheli, yabancı uyruklu 2'si kadın 3 kişiye henuz bilinmeyen nedenle saldırdı. Saldırgan, 3 kişiyi ceşitli yerlerinden bıcaklayarak kactı. Sağlık ekipleri, ilk mudahalenin ardından yaralıları Cerrahpaşa Tıp Fakultesi Hastanesi ve Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Olay yerinde inceleme yapan polis, kacan saldırganı arıyor. "CIĞLIK SESLERİNE CAMA CIKTIM"Derya Apartmanı onunde gercekleşen olayın ardından ambulansa haber veren apartman sakinlerinden Merve Yalcın, "Akşam 08.20 gibi oldu. Evdeydim, cığlık seslerine cama cıktım. O sırada kadının yere yığıldığını gordum. 3 kişilerdi. Rus turistlerdi. Kızın yığıldığını gorunce polise ve ambulansa haber verdik. Mudahale ettiler ama kızın durumu iyi değildi. Kızı 7 kere bıcaklıyor diğerlerine de 3-4 bıcak darbesi geliyor. Apartmandakiler hemen pansuman yaptılar ama kanaması coktu" dedi.Apartman gorevlisi Ercan Cinkioğlu ise "Hicbir şey demeden oradakine tek bir bıcak darbesi vurdu. O kactı. Bir kişi kacamadı. Ona 7 tane bıcak darbesi vurdu. Diğer erkeğin de koluna vurdu. 3 kişiyi de yaraladı. Kadının durumu bayağı ağırdı. Ekmek bıcağı gibi buyuk bir bıcakla vurdu" dedi. Hırsızlık kastının olmadığını soyleyen Cinkioğlu, "Hicbir şey almaya calışmadı, direkt saldırdı. 50 metre yukarıda para istemiş, daha sonra turistleri takip etmiş" diye konuştu.