Golbaşı Belediyesi Temizlik İşleri Mudurluğu personelleri donmak uzere olan bir kopeği kurtardı.
Selametli Mahallesi'nde akaryakıt istasyonu yakınlarında cop kamyonu ile cop toplayan temizlik personeli Ozcan Ferat Albayrak ve Zubeyir Kurnaz, donmak uzere olan bir kopeği fark etti.

Kopeği hemen aracta bulunan battaniyeye saran ekipler, yakınlarda bulunan "Patili Koy" adındaki hayvan bakım merkezini arayarak durumu bildirdi.
Ekipler, donmak uzere olan kopeği yetkililere teslim etti. Kopeğin sağlık durumunun iyi olduğu oğrenildi.
Golbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, kopeği kurtaran Ozcan Ferat Albayrak ve Zubeyir Kurnaz'ı makamında misafir ederek altınla odullendirdi ve teşekkurlerini iletti.
"Altın kalpli yureğiniz ile yaptığınız bu duyarlılığınızdan dolayı sizleri odullendirmek istedim." diyen Şimşek, "Bu tur duyarlıklıları sizlerden devamlı bekliyorum. Golbaşı'mızda yaşayan her can, Allah'tan sonra bizlere emanet. Vatandaşlarımızı da soğuk gunlerde yemek bulmakta zorluk ceken sokak hayvanlarımız icin bir kap yemek ve bir kap su vermeye davet ediyorum." dedi.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Soner Aksakal