Rıdvan Dilmen, Fenerbahce'nin Mesut Ozil transferini NTV'de değerlendirdi ve dikkat ceken sozler kullandı.
[h=3]İşte Dilmen'in sozleri;[/h]Kampanyaya katıldım, "MesutOl" yazdım gonderdim. Fenerbahcelilerin de bu taşın altına elini koymasında fayda var. Ucundan da bir Fenerbahceli olarak, az cok hizmetimiz olmaya devam etsin. Butun taraftarların da katkıda bulunacağını duşunuyorum. Beşiktaşlılar da "MesutOl" yazsın atsın.

[h=3]"BİZİM LİGİMİZ MESUT İCİN DEZAVANTAJ"[/h]1 hafta once kızıma da anlattım, 1 hafta sonra oynamaz Mesut diyordu. 1,5 saat sabah, 1,5 saat akşam idman yapardık biz. Her turlu idman yapıyorsunuz, yorulabilirsiniz ama akşam uyursunuz. Mac oynadığınız zaman ama 1,5-2 gun kendinize gelemezsiniz, uyumanız cok zor, ağrır her yeriniz. Eski futbolcularımız, abilerimiz de bilir, istediğin kadar idman yap, mac oynamak yorucudur. Mesut'un dezavantajı, bizim ligimiz, arkası donuk sert bir lig. Premier Lig'de ve La Liga'da arkası donuk alacak topları.
[h=3]"HERKESE İHTİYACI VAR"[/h]Fenerbahce'nin Mesut'u ekonomik kullanması icin diğer oyunculara da ihtiyacı var. Sert bir orta saha ve onunde Mesut. Ben Nisan ayına kadar Mesut Ozil'in 90 dakika oynamasını beklemiyorum. Asıl hedefinin 3,5 yıllık sozleşme yaptığı icin, onumuzdeki yazdan sonra faydalı olmasını bekliyorum. Ben Galatasaray macında bile, 6 Şubat'ta 11'de olma ihtimalini zayıf goruyorum.
[h=3]"BONSERVİSİ ELİNDEYKEN İSTERLER"[/h]Mesut'un hayatındaki planlamasında, ailesinin ya da menajerlerinin 35-36'dan once Turkiye'ye gelmemek vardır. Baktığımızda yaşı cok değil. ABD'den de isteyenler vardı, Sevilla'nın istediğini de ben biliyorum. Bonservisi elinde olan Mesut'u kim almaz? Bize gelmesi bizim ulkemizin uluslararası ilişkileri icin de cok onemli.
[h=3]"OLAĞANUSTU UCRETLER YOK"[/h]Mesut Ozil duşunulduğu gibi olağanustu rakamlarla gelmedi, Acun Medya'nın da sponsorluğunun payı oldu. Turkiye'ye gelmesinin nedeni, burada sevdiği buyukler vardı. Almanya değil de keşke Turkiye Milli Takımı'nda oynasaydı elbette.
[h=3]"ULKE SEVGİSİ OLMASA GELİR Mİ?"[/h]Burak'ı severim ama keşke boyle konulara girmeseydi. Mesut'un Londra'nın merkezinde Filistin ile ilgili konuştuğunda Burak "Seninle gurur duyuyorum Mesut" demişti. Onu deyip, bunu demek olmuyor. Mesut bu ulkenin bir değeridir. 12 milyon pound kazanıyordu Arsenal'de. Ulke sevgisi olmasa bu yaşta gelir mi Allah aşkına?
[h=3]"BUNDAN SONRA İŞ MESUT'TA"[/h]Evin oğlu mevzusu oldu, başkanın ırkcılık yapacak hali yok. Bizim cocuğumuz bu. Almanya - Turkiye macında tabii ki gol atacak, oradaki halini, nasıl davrandığını da goruyoruz. Yıpratmamak lazım, bundan sonra iş Mesut'ta. Turkiye ve Fenerbahce gereğini yaptı, Fenerbahce de Mesut Ozil icin bir şanstır.