BURSA'da polis ekipleri bir evin catısında gorulen hırsızlık şuphelilerini yakalamak icin catılara cıktı. Apartman bahcelerinde hırsız arayan ekipler 2 şupheliyi saklandığı evde kıskıvrak yakalarken, şuphelilere tepki gosteren ev sahibi "Burada bana denk gelin, sizi bahceye gomeceğim." dedi.
Olay, saat 00.15 sıralarında merkez Yıldırım ilcesi, Piremir Mahallesi'nde meydana geldi. Kısıtlama saatlerinde bolgede guvenlik amaclı goruntuleme yapan Işıklar Jandarma Astsubay Meslek Yuksekokulu'nda gorevli askeri personel 4. Ergin Sokak'ta bulunan bir evin catısında şupheli 2 kişiyi tespit etti. Askeri personel durumu polis ekiplerine bildirdi. Bolgeye gelen ekipler şuphelilerin catıda koşarak kacmaya calıştığını tespit etti. Ekiplerin takviye talebi uzerine bolgeye cok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekipler şuphelilerin olası kacış guzergahlarında onlem alarak bolgeyi abluka altına aldı.

POLİS CATILARDAN BAHCEYE ATLAYARAK HIRSIZ ARADI
Şuphelilerin ilk gorulduğu eve giren ekipler hırsızların buraya girdiğini ancak buradan kactığını tespit etti. Cevrede bulunan apartman bahcelerine atlayarak izini kaybettirmeye calışan şuphelileri yakalamak icin binaların catılarına cıkarak calışma yuruten ekipler bina bahcelerini de didik didik aradı. Şuphelilerin aynı sokakta bulunan 2 katlı mustakil evde saklandığını tespit eden ekipler kapıyı komşularda bulunan anahtarla actırdı. Evin icerisinde arama yapan ekipler şupheli M.B. ile S.Ş.'yi saklanırken yakaladı.
"BURADA BANA DENK GELİN BAHCEYE GOMECEĞİM SİZİ"
Olayı oğrenerek sokağa gelen ev sahibi H.T. şupheliler evden cıkartılırken "Nereden girdiniz siz buraya? Siz burada bana denk gelin, sizi bahceye gomeceğim. Sizi evde yakalayayım saksılara gomeceğim." dedi. Polis ekipleri şuphelilere saldırı girişimine karşı sokakta guvenlik onlemi aldı. Gozaltına alınan şuphelilerin emniyetteki işlemleri suruyor.

Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / İsmail Hakkı SEYMEN