Super Lig'in 21.haftasında dun oynanan ve 1-1 sona eren Gaziantep FK - Hatayspor macına, kırmızı siyahlıların oyuncusu Junior Morais damga vurdu. Gaziantep Futbol Kulubu Teknik Direktoru Ricardo Sa Pinto, Morais'in mac sonu kendi kalesine attığı gol icin ozur dileyip arkadaşlarıyla vedalaşarak takımdan ayrıldığını acıkladı.
Super Lig'in 21.hafta karşılaşmasında Gaziantep FK sahasında Hatayspor'u ağırladı. Mucadele 1-0 Antep ustunluğuyle devam ederken, Morais'in kendi kalesine attığı kafa goluyle mucadele 1-1 berabere bitti.

[h=3]ANTEP SON DAKİKA GOLUYLE BERABERLİĞE RAZI OLDU[/h]Macın ardından karşılaşma ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Gaziantep FK'nın yeni teknik direktoru Ricardo Sa Pinto, son saniyelerde yedikleri golle galibiyeti kacırdıkları icin cok uzgun olduklarını soyledi.
[h=3]"MAC SONU TAKIMDAN AYRILDI"[/h]Junior Morais'in de arkadaşlarıyla vedalaşarak takımdan ayrıldığını belirten Pinto, "Tabii ki elimizde daha iyi secenekler olması icin takıma oyuncu getirmek istiyoruz. Cunku bugun Junior Morais de mac sonu arkadaşlarıyla vedalaşıp kendi kalesine attığı gol icin ozur diledi ve takımdan ayrıldı. Bana gelen bilgi bu şekilde. Ne olduğunu bilmiyorum. Daha onceden bir şeyler var mıydı bilmiyorum. Sanırım ailesi burada kalmak istemiyor. Nedeni bu olabilir. Ben de şaşırdım bakalım ne olacak" diye konuştu.