Resmi Gazete de bugun neler var? Onemli kararların ve ilanların yer aldığı Resmi Gazete 25 Ocak gunu yayımı araştırılıyor. Yasama ve Yargı bolumune ilişkin kararların yanı sıra, Resmi Gazete'de Yurutme ve İdare bolumunde ise Cumhurbaşkanı Karaları ve kararnamesi bulunuyor. İşte, 25 Ocak 2021 Resmi Gazete...
[h=3]BUGUNUN RESMİ GAZETE KARARLARI: 25 OCAK 2021 RESMİ GAZETE[/h][h=3]YURUTME VE İDARE BOLUMU[/h][h=3]YONETMELİKLER[/h]–– Ankara Sosyal Bilimler Universitesi Doner Sermaye İşletmesi Yonetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yonetmelik

–– Cankırı Karatekin Universitesi DÂru'l-Hadis İslam Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Yonetmeliği
–– Ege Universitesi Aşı Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Yonetmeliği
–– Eskişehir Osmangazi Universitesi Translasyonel Tıp Uygulama ve Araştırma Merkezi Yonetmeliği
–– İstanbul Gelişim Universitesi Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi Yonetmeliği
–– Kahramanmaraş Sutcu İmam Universitesi Lisansustu Eğitim-Oğretim Yonetmeliği
–– Mimar Sinan Guzel Sanatlar Universitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Yonetmeliği
–– Nevşehir Hacı Bektaş Veli Universitesi Lisansustu Eğitim ve Oğretim Yonetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yonetmelik
–– Ordu Universitesi Doner Sermaye İşletmesi Yonetmeliği
–– Orta Doğu Teknik Universitesi Robotik ve Yapay Zeka Teknolojileri Uygulama ve Araştırma Merkezi Yonetmeliği
[h=3]TEBLİĞLER[/h]–– Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği (Sıra No: 396)'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ (Sıra No: 523)
–– Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği (Sıra No: 524)
–– Cek Defterlerinin Baskı Şekline ve Bankaların Hamile Odemekle Yukumlu Olduğu Miktarın Belirlenmesine İlişkin Tebliğ (Sayı: 2010/2)'de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ (Sayı: 2021/1)
[h=3]İLÂN BOLUMU[/h]a - Yargı İlÂnları
b - Artırma, Eksiltme ve İhale İlÂnları
c - Ceşitli İlÂnlar
– T.C. Merkez Bankasınca Belirlenen Devlet İc Borclanma Senetlerinin Gunluk Değerleri
[h=3]RESMİ GAZETE KARARLARININ DETAYLARI İCİN TIKLAYINIZ[/h]