İkinci cocuğuna 6 aylık hamile olan guzel sunucu Tanem Sivar ve eşi Edhem Dirvana, İstanbul defterini kapatmış! Bozburun Yacht Club'ın sahibi olan Edhem Dirvana'nın işinden dolayı tum yazı Marmaris Bozburun'da geciren cift, pandemi nedeniyle İstanbul'a donmeyi askıya almıştı. Şimdi duyduğuma gore cocuklarını doğayla ic ice buyutmek icin tamamen Guney'de kalmaya karar vermişler!
Bodrum Bitez'den ev alan Tanem Sivar-Edhem Dirvana ciftinin bu kararı vermesinde ise yakın arkadaşları Ozge Ozpirincci ve sevgilisi Burak Yamanturk'un de payı var.
Unlu oyuncu cift de işleri olmadığı surece İstanbul'a gelmeyip Bitez'de yaşama kararı almıştı.
Arzum Onan-Mehmet Aslantuğ, Yonca Evcimik, Ceyda Duvenci-Bulent Şakrak gibi isimler de yılın buyuk coğunluğunu Bitez'de geciriyor.
Evi bitine kadar 'kanka'sında kalıyor
Hatırlarsanız ekim ayında yazmıştım; Demet Ozdemir birikimleriyle Zekeriyakoy'de ev almış, boylelikle kiradan kurtulmuştu. Evinin dekorasyonu icin cok titizlenen Ozdemir, şu sıralar hala harıl harıl calışmaların bitmesini bekliyor. Ancak bu surede Acarkent'te oturduğu evin kira sozleşmesi bitince, 'kanka'sı Saadet Ozsırkıntı yardıma koşmuş ve Ozdemir'e evini acmış.
Şimdilerde Saadet Ozsırkıntı'nın yanına yerleşen guzel oyuncu, dizi cekimlerinden arta kalan zamanlarda Zekeriyakoy'deki evinin dekorasyonuyla ilgileniyor.
Surpriz doğum gunu
Cemiyetin unlu ismi Cağla Bostancı'ya arkadaşlarından doğum gunu surprizi! Bebek'te arkadaşları Begum Tacir, Nergis Toplusoy, İpek Toplusoy ve Elif Eren'le yuruyuş yapan Cağla Bostancı, arkadaşlarının surpriziyle şaşkına dondu!
Bebek sahilde yururken birden arkadaşlarının surpriz pastasıyla karşılaşan Bostancı hem cok şaşırdı hem de cok mutlu oldu!
Pastasını uflerken, herkes icin sağlık dileğinde bulunan Cağla Bostancı'ya ben de mutlu yıllar diliyorum...
Yeni yuvaları icin kolları sıvadı
2016'da evlenen Kardelen-Erdal Acar cifti, bir yıl sonra kızları Derin'i, Ekim 2019'da ise ikiz oğulları İsmet ve Metin'i kucaklarına almanın mutluluğunu yaşamıştı. Acarkent'te oturan cift, ailelerinin buyumesiyle birlikte yeni bir eve gecmek icin kolları sıvadı. Aldığım duyumlara gore Kardelen Acar, proje ekibiyle calışarak, evin dekorasyonunu ustlenmiş. Daha once yakın dostlarına da dekorasyon desteği veren Kardelen Hanım, ailesiyle oturacağı ev icin oldukca titizleniyormuş.
9 oda, 2 salon, cocuklar icin bir oturma ve oyun odasının planlandığı evde hem profesyonel mutfak hem de Kardelen Hanım'ın kendisinin de kullanacağı bir ana mutfak daha olacakmış. Evin dışı icin de farklı fikirleri olan Kardelen Acar, en buyuk desteği eşi Erdal Acar'dan goruyormuş. Erdal Bey, eşinin uc cocuğuyla birlikte rahat edebilmesi icin inşa edeceği ev icin tum imkanlarını Kardelen Hanım'ın ayaklarına sermiş. Evin planlarını gordum, bitince cok guzel olacağa benziyor, şimdiden gule gule oturmalarını diliyorum.
Kaynak: Hurriyet