Oynadığı Sefirin Kızı dizisinde Nare karakterine hayat veren Atagul yakalandığı hastalık sebebiyle diziden de ayrılmak zorunda kalmıştı. Kilo kaybıyla da dikkat ceken
Neslihan Atagul sosyal
medya hesabından son durumuyla ilgili acıklamada bulundu.
[h=3]"GORDUĞUNUZ GİBİ FENA SAYILMAM"[/h]
Neslihan Atagul'un acıklamaları şoyle;
"Selamlar herkese. Oncelikle bana attığınız destek mesajları icin, iyi dilekleriniz icin, iyi niyetleriniz icin, ziyaretleriniz icin, hediyeleriniz icin, dualarınız icin, binlerce kez teşekkur ederim. Cok incesiniz. Beni yalnız bırakmadınız. Cok Sağ olun. Gorduğunuz gibi fena sayılmam. İyiyim. İyi olmaya da gayret ediyorum. Birazcık dinlenmeye ihtiyacım vardı. Hala da var. O yuzden biraz daha dinleneceğim. Ama iyiyim."

[h=3]GECİRGEN BAĞIRSAK SENDROMU NEDİR?[/h]Sindirim sisteminizin en onemli parcası bağırsaklar, besinlerin sindirilmeye devam ettiği ve neredeyse tamamının emildiği noktadır. Bitişik bir şekilde filtre gibi sıralanmış olan Bağırsak hucreleri, bu dizilim sırasında sıkı bağlantılar (tight junction) ile birbirine kenetlenmiş şekilde durmaktadır. Bu sıkı bağlantılar bağırsaklardan kana sadece sindirilmiş besinlerin, sıvıların, vitamin ve mineral gibi kucuk, zararsız maddelerin gecişine izin verir. Gecirgen bağırsak sendromun bu sıkı bağlantıların bozulması sonucunda bağırsak duvarının gecirgenliğinin etkilenmesiyle ilişkilidir. Eğer bağırsak hucreleri arasındaki sıkı bağlantı bozulursa kana zararlı organizmalar, toksinler gibi istenmeyen maddelerin gecmesi soz konusu olabilir. İstenmeyen bu zararlı bileşenler vucudumuzda bircok farklı problemin yaşanmasına sebep olabilir.