Turkiye'nin en cok izlenen yarışması Survivor'da bugun adaya bir yarışmacı veda etti. Bu hafta Survivor 2021'de diskalifiye oldu mu? Meryem neden elendi? Meryem sakatlık mı gecirdi? Meryem'in hastalığı var mı? Neden diskalifiye oldu? Tum cevaplar haberimizde.
[h=3]SURVİVOR MERYEM ELENDİ Mİ? NEDEN ELENDİ?[/h]Survivor'un bu akşam yayınlanacak olan 12. yeni bolum tanıtımında Acun Ilıcalı vermiş olduğu uzucu haberin ardından herkes şok oldu. Survivor Meryem diskalifiye edildiği yonundeki haberler kısa surede sosyal medyada geniş yer buldu.

Meryem Kasap dizindeki rahatsızlıktan dolayı yarışmaya zorunlu olarak veda etti.
[h=3]MERYEM KASAP HASTALIĞI NE? DİSKALİFİYE Mİ OLDU?[/h]Meryem Kasap dizinden gecirdiği rahatsızlık dolayısıyla Doktor Metin Kuş'un raporuna gore Survivor'a devam edemeyecek. Doktorun yaptığı acıklama raporunda 'Survivor'a devam etme şansın yok' dedi.
Acun Ilıcalı yaptığı acıklamada: ''Gecen sene Meryem'i aynı sakatlıktan kaybettik, dizindeki sakatlıktan. Operasyon gerektiği icin yuzde 10, yuzde 5, yuzde 20 bir ihtimal bulunuyor. Cok talihsiz bir olay başımıza geldi. Dizinde ciddi bir hasar var, yine ameliyat olman gerekiyor. İnan, elemeyi soylemek benim icin daha kolay. Talihsiz bir olay. Bana gore final adaylarından biri.'' dedi.
Meryem Kasap yaptığı acıklamada: ''Nasıl başlasam bilemiyorum. Hayatta yuzde 1 bile şans faktoru varsa benim hayatımda yok. Ust uste bir sağ bir sol dizim aynı yarışmada bir yıl arayla, tramvay gibi bir şey. Ne soyleyeyim ki başka, bu da benim şansım mı diyeyim, kaderim mi diyeyim? Bilemiyorum. İki yıl ust uste beni buraya layık gorduğunuz icin teşekkurler.'' şeklinde konuştu.
[h=3]SURVİVOR MERYEM KASAP KİMDİR?[/h]1 Mayıs 1992 Trabzon doğumlu olan Meryem Kasap 3 kardeş. Karadeniz Teknik Universitesi beden eğitimi ve spor yuksekokulu mezunu olan genc yarışmacı 400 metrede 1 yıl icinde ilk Turkiye Şampiyonluğu elde etti ve Milli Takıma secildi. Avrupa Şampiyonası, Balkan Şampiyonası, Milletler Kupası ve Akdeniz Şampiyonası'nda madalyalar kazandı. Meryem Kasap bir suredir fitness eğitmenliği ve Personal Trainer'lik yapıyor.
Gectiğimiz yıl 2020 Survivor ana kadrosunda yer alan Meryem Kasap gecirdiği sakatlık sonrası yarışmaya veda etmek zorunda kalmıştı. Bu yıl yeniden gelen Meryem Kasap Survivor 2021 fragmanında 'Yarım kalan bir hesabım vardı, onu kapatmaya geliyorum.' şeklinde konuştu.