TV8'in sevilen yarışmasıust uste diskalifiye şoku yaşanıyor. Gecen hafta Cemal Hunal, sağlık sorunlarından oturu yarışmaya devam edemedi ve adaya veda etti. Acun Ilıcalı, onceki sezonda yarışan Meryem'in dizinin sakatlanması ve operasyon gecirecek olması nedeniyle de diskalifiye olacağını acıkladı.
[h=3]"SURVİVOR'A DEVAM ETME ŞANSI YOK"[/h]Kararın acıklanması sırasında konseyde duygusal anlar yaşanırken Acun Ilıcalı, Meryem'in uzun suredir yarışamadığını ve bu surede yarışma doktorunun ciddi calışma yaptığını belirtti. Meryem'ın sakatlığının ciddi olduğunu belirten Ilıcalı, "Doktorumuzla bu sabah bir kez daha konuştum. Meryem'in sol dizinde problem var. Adada kalması icin şartları zorladık ama doktorun raporuna gore Survivor'a devam etme şansı yok, operasyon olması gerekiyor." dedi.

Sporla tanışması lise yıllarında başladı. Lise takımında 2 yıl hentbol oynadı. Daha sonra bireysel spor yapma kararı aldı ve atletizme yoneldi. Bu spora ilk olarak sırıkla yuksek atlama branşıyla başladı. 2-3 yıl bu branşı yaptıktan sonra yaşadığım bir sakatlık sonucu branş değiştirmek zorunda kaldım ve 400 metre branşına gecti. Bu donem icinde lise oğrenimimi tamamladı ve Karadeniz Teknik Universitesi beden eğitimi ve spor yuksekokulunu kazandı.
Eğitim ve spor hayatını aynı anda yuruten başarılı sporcu, 400 metrede 1 yıl icinde ilk Turkiye Şampiyonluğuna ulaştı ve milli takıma secildi. Devam eden yıllar icinde bu başarıları devam etti ve Turkiye'yi sayısız şampiyonalarda temsil etme fırsatı yakaladı. Bu şampiyonalarda Avrupa Şampiyonası, Balkan Şampiyonası, Milletler Kupası ve Akdeniz Şampiyonası'nda madalya kazandı. Bu surec icinde lisans oğrenimimi tamamladı ve mezun oldu. 12 yıllık spor hayatının, 8 yılı milli takım sporcusu olarak elit bir duzeyde gecti. Şu an hala aktif spor hayatıma devam ederken diğer yandan fitness eğitmenliği ve kişisel antrenorluk yapıyor.