Super Lig'in 21'inci haftasında Goztepe, deplasmanda Beşiktaş'a 2-1 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından Goztepe Teknik Direktoru Unal Karaman, basın toplantısında mucadeleyi değerlendirdi.Kaybettikleri icin uzgun olduklarını dile getiren Karaman, "Goztepe takımının belli bir oyun kulturu, karakteri var. Mucadelesi on planda. Bugun de oyuncularım bu mucadeleyi verdiler. İkinci yarının başında yediğimiz gol motivasyonumuzu etkilemedi, aksine daha da yukseltti. Doğru işler yaparak galip gelebilecek pozisyonları bulduk. Ancak değerlendiremedik. O golleri atamayınca yine talihsiz bir golle macı tamamladık. Ceza sahası icinde oyuncuların ellerini kapatarak koşmalarını futbola aykırı buluyorum. Kural koyucular buna dikkat etmeli. Oyuncumuz orada normal mudahalesini yapmak isterken elini saklayarak bunu yapması bize golu yedirdi. Mac berabere giderken Ersin'in Halil'e yaptığı bir hareket var. Macın icinde gorulmese bile VAR'da izlenmesi gerekir diye duşunuyorum. Gayet iyi bir mucadele verdik. Oyuncularımı mucadelelerinden dolayı kutluyorum. Bunun karşılığının 1 puan olması gerektiğini duşunuyorum. Alamadığımız icin uzgunuz" diye konuştu.

"KENDİ YETİŞTİRDİĞİ COCUKLARLA HEDEFE KOŞAN BİR GOZTEPE BENİM HAYALİM"Goztepe taraftarının takıma farklı bir aşkla bağlı olduğunu soyleyen Karaman, "Onların donemi bizi daha guclu kılacak. Bu hastalığın sona erip taraftarın futbolun icinde olması en buyuk beklentimiz. Goztepe'nin hedefleri buyuk olmalı. Anadolu'da farklı başarılar konuşulmalı. Bizim bu sene herhangi bir sıkıntı yaşamadan ligi tamamlayıp, doğru dokunuşlarla yakın gelecekte farklı bir Goztepe duşunuyoruz. Bu sadece transfer değil. Tesis sorunlarının aşılması, faklı eğitimlerle genclerin hizmet vermeye başlayacağı, kendi yetiştirdiği cocuklarla hedefe koşan bir Goztepe benim hayalim. Umuyorum ve bekliyorum ki Allah bize bu gunleri nasip eder" şeklinde konuştu.
- İstanbulKaynak: Demiroren Haber Ajansı / Olgucan KALKAN