Sarı-kırmızılı yonetici, "Ben sozlerime başlamadan once şunu soylemek istiyorum. Ben ve ailem cok zor gunler yaşadık. Huzurlarınızda Sevgili Mustafa Cengiz Başkanımıza ve Yusuf Gunay kardeşime bana her gun, her an verdikleri destekten dolayı teşekkur ediyorum. Hakikaten aile duzenim bozuldu. Turkiye'yi terk etmeyi bile duşundum. Cok acımasızca eleştirildim. Ben bu kulupte cok uzun yıllar hizmet ettim, omrum olduğu muddetce etmeye de devam edeceğim. Tekrar acık ve net şekilde soylemek istiyorum. Sevgili Mustafa Cengiz Başkanıma bana verdiği yetki ve her an verdiği destek icin teşekkur ediyorum. Başkanım benim bu kadar arkamda durmasa bana yetki vermeseydi Falcao burada olmayabilirdi. Başkanıma ve Yusuf Gunay'a teşekkur ediyorum." dedi.
Radamel Falcao ile ilgili sozlerine devam eden Albayrak, "Adam gibi adam Falcao. Birinci gun sarıldık, kucaklaştık. Galatasaray'a gelmek icin ne kadar cırpındığını gordum. Muslera'ya ve Mert'e surekli kendisini arattım. O sağlam durduğu surece desteğimizin hep onunla beraber olduğunu soyledim. Allah'ın izniyle Galatasaray formasını giyeceğini kendisine ilettim. O da cok sağlam durdu. Tekrar huzurlarınızda Falcao'ya 'I love you' diyorum ve teşekkur ediyorum." diye konuştu.

YUSUF GUNAY: "O KADAR MUTLUYUZ Kİ..."
Başkan yardımcısı Yusuf Gunay ise "Başkanımız Mustafa Cengiz ve İkinci Başkanımız Abdurrahim Albayrak ile birlikte tarihi bir gun yaşıyoruz. İnsanın hayatında bazı onemli anlar olur, bu bizim icin boyle bir an. Falcao'nun transferi ilk gundeme geldiğinde Sayın Başkanımız, Abdurrahim Bey'e bu işi bitir dedi. Şu an bu surecin sonuna geldik. O kadar mutluyuz ki, buyuk bir caba sarf edildi. Sayın Başkanımızın idealindeki bu ekip Galatasaray'a bir dunya yıldızı kazandırdı. Ben Sayın Başkanımıza, Sayın İkinci Başkanımıza butun Galatasaraylılar adına teşekkur ediyorum. İyi ki Abdurrahim Bey var yoksa bu iş kolay kolay olacak bir iş değildi. Falcao transferi butun Galatasaraylılara hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.