Uzunkopru ilcesinde 2 cocuk annesi olan Eylem Kuşcu, sanayide eşinin yanında oto boyacılığı yapıyor. İşini ozveriyle yapan 37 yaşındaki Eylem Kuşcu, sanayi sitesinde erkeklerin egemen olduğu yerde aynı zamanda toplum baskısını yendi. Oto boyacılığında erkeklere taş cıkartan kadın, 12 yıldır sanayi işinde calıştığını belirtti.
[h=3]"EŞİM BANA BİR İŞCİ GİBİ DAVRANDI"[/h]Eşi sayesinde bu işe başladığını ifade eden Kuşcu, "Eşim bana bir işci gibi davrandı. O şekilde davranmasaydı ben bu mesleği oğrenemezdim. Seviyordum arabalar ile uğraşmayı. Toplamda 12 yıldır sanayi icindeyim. Başta oto yıkamacı olarak başladım, daha sonradan oto boya işine dondum" dedi.

[h=3]"TOPLUM BASKISINI YENDİĞİMİ DUŞUNUYORUM"[/h]Toplum baskısının uzerinde olduğunu da ifade eden Kuşcu, erkeklerin egemen olduğu bir topluluğun icine girdiğini ve baştan kotu yorumlar aldığını da ifade ederek, "Bu yuzden başta kotu yorumları aldım, daha sonra insanlar benim burada calıştığımı gorduler, cocuklarımı getirdiğimi, cocuklarımla beraber mucadele verdiğimi gorunce daha farklı yorumlar almaya başladım. Toplum baskısını yendiğimi duşunuyorum" diye konuştu.
Kaynak: İhlas Haber Ajansı