KIŞ turizminin gozde kayak merkezi Palandoken'de, bavulu ile snowboard yapan Ukraynalı turist, gorenleri şaşırttı. Tatilcilerin dikkatle izlediği kadının, piste sabitlediği kamera ile kendisini cektiği goruldu. Ukraynalı turist, birkac denemeden sonra sosyal medyadaki takipcileri ile paylaşacağı videoyu tamamladı.
Dunyanın en iyi kayak merkezleri arasında gosterilen Erzurum, Palandoken Kayak Merkezi youtuberların gozde mekanı haline geldi. Kayak merkezine gelerek videolar cekip eğlenen bircok youtuber, bu goruntuleri sosyal medyalarında paylaşarak butun kayak severleri bu zevki tatmaya davet ediyor. Yerli turistlerin yanı sıra yabancı turistler de kendi takipcileriyle Palandoken'de biriktirdikleri anıları paylaşıyor.

Palandoken kayak merkezi dunyanın en uzun pistlerine sahip olması, şehir merkezine 5 kilometrelik havaalanına ise 17 kilometre uzaklıkta yer alması, ışıklandırma sistemleriyle gece kayak yapabilme imkanı sunması ve tesislerin son model teknolojiyle donatılmış olması kayak severler kadar youtuberların da dikkatini cekiyor. Eğlenceli bir kış tatili icin Palandoken'i tercih eden bircok yerli ve yabancı youtuber, burada cektikleri video goruntulerini kanallarında takipcileriyle paylaşıyor. İzleyicilerini, Palandoken'e davet eden youtuberlar burada keyifli vakit gecirdiklerini belirtti. Ukrayna'dan gelerek Palandoken'de konaklayan youtuber Yana Metyolkına'da (30), tatilcilerin ilginc bakışları arasında bavulu ile snowboard yaptı. Yerli ve yabancı turistler, dikkatle izlediği kadının kendisini piste sabitlediği kamerası ile cektiğini gorunce ve youtuber olduğunu oğrenince gulumsediler. Ukraynalı kadın birkac denemesinden sonra sosyal medya takipcileri ile paylaşacağı videoyu tamamladı. Kar yağarken, kayak yaparken ve havanın soğuk olması nedeniyle catılardan sarkan buz sarkıtlarıyla bircok fotoğraf cekilen Ukraynalı youtuber Metyolkına, "Ukrayna'dan erkek arkadaşımla geldim. Palandoken'i tanıtmak icin insanlarla roportaj yapıyorum ve kendi cekilerimle hazırladığım videoları kanalıma yukluyorum. Bavullu cekim buyuk ilgi gorecek" diye konuştu

Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Turgay İPEK