Survivor'ın yayınlanan son bolumunde odul ve dokunulmazlık oyunlarında buyuk gerginlikler yaşandı. Cağrı ve Poyraz arasında yaşanan gerginlik dokunulmazlık oyunu sonrası ada konseyine taşındı. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gonulluler takımı bir isim cıkardı.
Dokunulmazlık odulunu kaybettikten sonra ada konseyinde bir isim cıkaran Gonulluler takımında oylar Duygu ve Aleyna arasında gitti. Aleyna ilk eleme adayı oldu.

Konseyde diğer damga vuran an ise Cağrı ve Poyraz arasında oyunlarda yaşanan gerilimdi. Cağrı konseyde yaptığı acıklamada şu ifadeleri kullandı:
Yanlış anlaşılmaktan cok korkuyorum. Market oyununda şoyle bir şey oldu devamlı bağırma vardı. Bir kişi tarafından ozellikle. Bir noktada aclık, duygusal anımızdı. Bir anlık ağzımdan' 'yeter' diye bir şey ekledim. Ağzımdan oyle bir şey cıktı. Asla kimsenin şahsına boyle bir şey olamaz.
Bana her zaman ağabey diye hitap eden arkadaşımız 'Cağrı, Cağrı sen karışma' deyince bir anda gerildim.
Poyraz ise, "Ben bu zamana kadar sevgi ve saygı cercevesinden hicbir zaman cıkmadım. Bu zamana kadar Cağrı ağabey dediğimiz Cağrı gelip de suratımızın dibine hakaret edip bağırırsa ağabey durumu kalmaz.
Cağrı ağabey sakin ol dediğimde, 'Sen de artistlik yapma gozluklu kolej cocuğunu oynama' dedi. Burada oyuncu olan ben değilim. Benim takımıma karşı da boyle saygısız kelimeler duymak istemiyorum." dedi.
ACUN ILICALI UYARDI
'Goruntuleri seyrettik' diyerek soze başlayan Ilıcalı, "Şimdi Cağrı senin konu şu soylediğin kelime ağzından kacmış olabilir. Fakat olayın ondan sonraki bolumunde seni cok agresif gordum.
Orada kontrolu kaybeden sensin gibi. O kelimeyi kullandıktan sonra orada bir ozrun yok cok. Konu orada fazla uzamış. Biz o kelimeyi ettin diye sana uyarıda bulunuruz, fakat tansiyon cok yuksek." acıklamasında bulundu.
YENİ BOLUM FRAGMANI YAYINLANDI Ote yandan yeni bolum fragmanı yayınlandı. Yeni bolum fragmanında Poyraz ve Duygu arasında da yeni bolumde gerilim yaşandı ve Acun Ilıcalı uzucu bir haber verdi. 'Bana gore final adaylarından biri' diyen Ilıcalı, bir yarışmacıya "Doktor Metin Kuş'un raporuna gore Survivor'a devam etme şansın yok' dedi.
Kaynak: Hurriyet