Aktan, sosyal medya hesabından oğlunun velayetinin kendisinden alınmaması icin hukuk mucadelesi verdiğini acıkladı: "Karşı tarafın bana acmış olduğu bir velayet davası var. Bu nedenle her anne gibi evladımın benden alınmaması icin bir hukuk mucadelesinin icindeyim. Kimsenin kariyeriyle bugune kadar bir derdim olmadı. Bu gunden sonra da asla olamaz. Bu zamana kadar sessizliği tercih etmemin nedeni evladımdı. Bu saatten sonra sessizliğimi bozmamın nedeni de yine evladım. Tek derdim, mucadelem evladımın velayetinin benden alınmamasıdır."
KORUMA KARARI ALDIRDI... OZCAN DENİZ İSYAN ETTİ!
Ozcan Deniz, kendisi hakkında uzaklaştırma kararı aldıran eski eşi Feyza Aktan'ın şiddet iddialarının basına yansıması uzerine bir acıklama yayınladı.
Eski eşi Feyza Aktan'ın fiziksel ve psikolojik şiddete maruz kaldığını iddia ederek hakkında 2 ay uzaklaştırma kararı aldırdığı Ozcan Deniz, konu hakkında acıklama yaptı: "Yıllar once yaşandığı iddia edilen ama nedense o zaman değil de şimdi 'camur at izi kalsın' duşuncesiyle ortaya atılmış, iftira niteliğindeki suclamaların hicbirini kabul etmiyorum. Şiddet uygulamadım, eski eşimi mağdur etmedim. Yeni projemin arifesinde bunların yaşanması da ayrı bir konu."
COCUĞUM İCİN SUSUYORUM
Ozcan Deniz, acıklamasının devamında "cocuğunu korumak amacıyla sustuğunu" soyledi: "Kurulacak cok cumle var ama ileride evladımı uzecek kayıtlar bırakmamak adına susuyorum. Ben, bu hayatta en değerli varlığım olan cocuğumu duşunmekteyim. ve elimden alınmaya calışılsa da, oğlumu bu cirkin kavgadan zarar gormeden kurtarmaya calışıyorum. Onun geleceğini inşa etmekle meşgulum. Annesi hakkında ulu orta konuşmak gibi bir davranışım olmadı ve olmayacak. Oğlumun geleceğinin gasp edilmesine de asla musaade etmeyeceğim."
Kaynak: Hurriyet