ANTALYA'da, Alman asıllı Turk vatandaşı Andreas Moussa (52), cilingir yardımıyla girilen 'home ofis' olarak kullandığı dairede televizyon acık, yatağında uzanır vaziyette olu bulundu.
Olay, saat 20.30 sırasında Muratpaşa ilcesi Kızılsaray Mahallesi Şarampol Caddesi'nde bulunan bir iş hanının birinci katında bulunan ofiste meydana geldi. Alman asıllı Turk vatandaşı Andreas Moussa'dan uzun sure haber alamayan yakınları, iş hanı icerisinde komşusu olan ve dovme işiyle uğraşan Mehmet Ozan Gurler'i arayarak 'home ofis' olarak kullandığı daireye bakmasını istedi. Gurler, yangın merdiveninin penceresinden daireye baktığında Moussa'yı yatağında hareketsiz şekilde yatarken gordu.

KOMŞUSU DEVRİYE YAPAN POLİSLERE HABER VERDİGurler, hemen aşağıya inerek yolda devriye yapan polis ekiplerine haber verdi. Ekipler ve Gurler durumu 112 Acil Cağrı Merkezi'ne haber vermesi uzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Kapının kapalı olmasından dolayı ekipler tarafından cilingir cağrıldı. Cilingir yardımıyla girilen evde sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Alman asıllı Turk vatandaşı olan Andreas Moussa'nın yaşamını yitirdiği belirlendi.TELEVİZYON ACIKOlay yerine gelen belediye tabibi olumu şupheli gorurken, savcılık ve olay yeri incelemesinin ardından Andreas Moussa'nın cansız bedeni kesin olum nedeninin belirlenmesi icin Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Bu sırada haberi alan Andreas Moussa'nın uvey oğlu olduğu oğrenilen bir kişi de olay yerine gelerek, ekiplerden bilgi aldı. Ekipler, daireye girdikleri esnada televizyonun acık olduğunu gorurken, Moussa'nın ise uzerine battaniye serili olarak yatağında olduğu oğrenildi.'AŞAĞIYA İNİP POLİSLERE HABER VERDİM'Mehmet Ozan Gurler (39), "Yakınları eşimi aradı ve Moussa'dan haber alamadıklarını soyleyerek bakmamızı istedi. Ben de gidip kapısına vurarak zile bastım. Ses alamayınca, kapıya kulağımı dayadım iceriden televizyon sesi geliyordu. Yangın merdiveninden dolaşarak cama baktım. Cam acıktı, oğluna telefonda 'Bak cam acık ama perde kapalı, perdeyi acayım mı dedim', o da bana 'Ac, ulaşamıyorum' dedi. Ben de perdeyi actım, bir baktım olu olduğunu gordum. Ondan sonra aşağıya inerek devriye gezen polislere haber verdim" dedi.

Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Adem AKALAN