İZMİR'in Torbalı ilcesinde A.T.S. isimli bir kişi, İlce Sağlık Mudurluğu'nde calışan bir grup personele hakaret ve kufredip, kendisini uyaran ambulans şoforunun uzerine yurudu. A.T.S.'nin ambulans şoforu tarafından etkisiz hale getirildiği o anlar guvenlik kamerasınca saniye saniye goruntulendi.
Olay, saat 15.00 sıralarında Torbalı İlce Sağlık Mudurluğu'nde meydana geldi. İddiaya gore, A.T.S. isimli bir kişi, Torbalı İlce Sağlık Mudurluğu'nde calışan bir grup personele bilinmeyen nedenden dolayı hakaret ve kufur etti. Bu sırada olay yerinde bulunan İlce Sağlık Mudurluğu'nde gorevli ambulans şoforu Yusuf Dilbaz, A.T.S.'yi kufur ve hakaret etmemesi konusunda uyardı. Uyarıya aldırış etmeyen A.T.S., Dilbaz'ın da uzerine yurudu. Saldırı karşısında kendini savunan Dilbaz, A.T.S.'yi etkisiz hale getirdi. İhbar uzerine olay yerine polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, saldırganı gozaltına aldı. Ote yandan, ifadesi alınan A.T.S.'nin serbest bırakıldığı oğrenildi.
'KUFURLER EDEREK USTUMUZE GELDİ'Saldırganı etkisiz hale getiren ambulans şoforu Yusuf Dilbaz, "Şahıs kufurler ederek ustumuze geldi. Ben de bana ve arkadaşlarıma zarar gelmemesi icin kendimizi savundum" dedi.O ANLAR GUVENLİK KAMERASINA YANSIDIOte yandan, İlce Sağlık Mudurluğunde meydana gelen olay guvenlik kameraları tarafından saniye saniye goruntulendi. Goruntulerde, A.T.S. ile 112 calışanı arasında sozlu tartışma başlaması, ardından A.T.S.'nin personele saldırıda bulunduğu, vatandaşların korkarak iceri girdiği ve 112 personelinin saldırıya karşı geldiği goruldu. Daha sonra iceriden cıkan bir doktorun kavgayı ayırmak icin araya girdiği de guvenlik kameraları tarafından goruntulendi.