"Sumudica inşallah Rize'de daha iyi olduğunu gosterir"
"Eksiklerimizi biliyoruz"
"Fenerbahce'yi zorlayabiliriz" Kaan ULKER/ İSTANBUL, - Caykur Rizespor Kulubu Başkanı Hasan Kartal, "Aslında ben bunu başarı kabul etmiyorum. Kadromuzda birkac tane daha iyi oyuncu olsaydı buradan 3 puanla giderdik ama maalesef 1 puanla donuyoruz" dedi.Caykur Rizespor, Super Lig'in 21'inci haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kaldı. Caykur Rizespor Kulubu Başkanı Hasan Kartal, karşılaşma sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Mucadeleyi değerlendiren Kartal, "1-0'dan sonra 1-1 olması iyi olmadı. Neticede şanssızlık; kalecinin yakalayabileceği bir top bizim cocuğa carptı ve girdi. Beraberlik de iyi bir puan. Başakşehir de inşallah daha iyi yerlerde olur. İyi, guzide bir kulubumuz ama 1-0 biz alsaydık daha iyi olurdu. Ne kadar eksiğimiz olmasına rağmen, yaklaşık 10-12 tane eksiğimiz olmasına rağmen bu şartlar altında takımımız cok iyi bir başarı gosterdi. Ana kadronun yokluğunu hic aratmadılar. Ellerinden geleni yaptılar. İnandılar, savaştılar ama galibiyet olsa daha iyi olurdu" diye konuştu."İNŞALLAH RİZE'DE DAHA İYİ OLDUĞUNU GOSTERİR"Yeni teknik direktor Marius Sumudica hakkında ise Kartal, "İnşallah Rize'de daha iyi olduğunu gosterir. Mudahale ediyor. Bildiğim kadarıyla soyunma odasında da bazı şeyler soyluyor. Bizim Ersin hocamız da iyi. Gayet iyi yonetiyor. İnşallah o da ileride iyi bir aşamada olur ama cocukların mucadelesi hocalarımızın mucadelesi hepsini bir araya topladığın zaman başarıyı getiriyor. Aslında ben bunu başarı kabul etmiyorum. Kadromuzda birkac tane daha iyi oyuncu olsaydı buradan 3 puanla giderdik ama maalesef 1 puanla donuyoruz" ifadelerini kullandı. "EKSİKLERİMİZİ BİLİYORUZ"Transferle ilgili de konuşan başkan Kartal, "Eksiklerimizi biliyoruz. Hocamızla da goruştuk. Hocamız da takımı inceledi, eksiklerimizi biliyor. Bu surecte hocanın soylemi doğrultusunda 1-2 sporcu daha belki alırız ve kadroyu sağlamlaştırırız" dedi."FENERBAHCE'Yİ ZORLAYABİLİRİZ"
Ligde haftaya Fenerbahce ile oynayacak Rizespor'un başkanı Hasan Kartal, zorlu karşılaşma ile ilgili ise "Fenerbahce macına kadar sanıyorum kadro biraz daha tamamlanır. Korona cıkanlar oluyor. Remy yetişecek mi bilmiyorum. Sağlık ekibine bağlı. İyi bir kadro ile cıkarsak Fenerbahce'yi zorlayabiliriz. İnşallah elimizdeki cocuklar duzelir" şeklinde konuştu.
Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Kaan ULKER