MERSİN'in Anamur ilcesinde, muz serasında cesedi bulunan Ali Toprak'ı oldurduğunu itiraf eden eşi Alime Toprak, adliyeye sevk edildi.
Anamur ilcesinde, muz serasında cesedi bulunan Ali Toprak'ın olumundeki sır perdesi aralandı. Ali Toprak'ın olumunun ardındaki sır perdesini aralamak isteyen ailesi Muge Anlı'ya başvurdu. Muge Anlı'nın sorularını yanıtlayan Alime Toprak, diğer seraya gittiğini, donduğunde ise ses gelmeyince iceri girdiğini o sırada eşi Ali Toprak'ın yerde yattığını soyledi. Ses vermediğini, kafasının kanadığını gorduğunu anlattı. Kendisinin o sırada bayıldığını belirtti. Her defasında diğer seraya gittiğini soyleyen Alime Toprak'ın gizli kamerada gorulmemesi şupheleri artırdı. Muge Anlı ve ekibinin olayın uzerine gitmesi uzerine Alime Toprak, kocasını oldurduğunu itiraf etti. Cinayeti itiraf eden ve eşinin uzerine yuruduğunu belirten Alime Toprak, "Ben yapmasam o beni oldurecekti. Benim buyuk oğlum hic uzulmedi, babasından cok cekti" dedi.
ADLİYE'YE SEVK EDİLDİCinayetin ardından gozaltına alınan Alime Toprak, emniyetteki işlemlerinin ardından ilk olarak olayın yaşandığı muz serasında savcı gozetiminde yaşananları anlattı. Alime Toprak daha sonra Anamur Adliyesi'ne sevk edildi.