TFF 1. Lig'in 18. haftasında konuk ettiği Bereket Sigorta Umraniyespor'u 1-0 yenen Royal Hastanesi Bandırmaspor'un teknik direktoru Erkan Sozeri, "Guzel hedefler peşinde koşabilmemiz adına uc puan bizim icin cok onemliydi. Kazandığımız icin cok mutluyuz." dedi.
Sozeri, macın ardından duzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, rakiplerini iyi analiz ettiklerini soyledi.
Ligin ilk yarısında yaptıkları son 4 macı kazandıklarını hatırlatan Sozeri, şoyle konuştu:
"Araya devre arası ve kamp girdi. Ne olacağını biz de merak ediyorduk cunku yeni kurulmuş bir takım bu tarz aralarda biraz sıkıntı yaşayabilir. Cok şukur bugun gercekten sahada iyi mucadele ettik, oyuncularım verilen gorevleri eksiksiz yaptı. Ruzgar iyi oyuna engel oldu, onde baskıyla rakibi hataya zorlayarak pozisyon bulacağımızı duşunmuştuk ve nitekim golu de oyle bulduk. Dolayısıyla oyuncularımı kutluyorum. Gercekten terlerini akıttılar, takımımızda guzel bir rekabet ortamı oluştu.
Taha ve Torje gibi guzel transferler de yaptık. Takımımızın form grafiği de gayet iyi. Bu durum bizi biraz zorlayacak ama olsun, rekabet ortamı iyidir. Guzel hedefler peşinde koşabilmemiz adına uc puan bizim icin cok onemliydi. Kazandığımız icin cok mutluyuz. Oyuncularımı yurekten tebrik ediyorum, camiamıza hayırlı olsun. Bugun guzel hedefler peşinde koşacaksak ki koşmak istiyoruz. Bandırma şehrine ve camiasına yakışır bir mucadele icindeyiz, inşallah bunun da devamını getirmek en buyuk arzumuz."
Sozeri, hicbir zaman rehavete kapılmayacaklarını ve aldıkları sonuca gore mac mac hareket edeceklerini sozlerine ekledi.
Ucar: "Geriye duştuğumuzde daha iyi oynamamız lazım"
Bereket Sigorta Umraniyespor Teknik Direktoru Recep Ucar, son 4 macını kazanan bir takıma karşı oynadıklarını dile getirdi.
Ucar, maca iyi hazırlandıklarını ifade ederek, "Macın başında oyun istediğimiz şekilde gidiyordu. Bireysel hatalardan dolayı geriye duştuk, sonrasında daha dominant olan takım bizdik ama maalesef ofans hattında macın tamamında gereken uretkenliği gosteremedik. Takım olarak skor 0-0 iken iyi oynuyoruz ama 1-0 geriye duştuğumuzde daha iyi oynamamız lazım. Bugun bunu başaramadık. Bandırmaspor'u tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Rıdvan Tandoğan