Arkadaşlar instaFly'ı kullananlar Instagram üzerinden ne kadar büyük etkiler gördüklerini bilirler.
Aynı mantıkta bizde Dolap.com için böyle bir yazılım geliştirdik. Esasında senelerdir hizmet veriyoruz ama r10'da da satışına başlayalım dedik.

Takip etme, takip bırakma işlevi yapar. Programımız hızlı çalışır. Tarayıcı vs değil arkaplanda çalışır.
Program aynı birebir dolap taklidi ile calisir. Program telefondan işlem yapıyor gibi görünür tarayıcı vs kullanmaz..
Programımızda, uygulamada bulunan tüm kategoriler mevcuttur. Bu kategorilerdeki kişileri listeleyip onların takipçilerine istek atmayı sağlar. Böylelikle organik olarak sayfanıza dönüşler başlar. Ayrıca sizde manuel olarak istediğiniz sayfaları ekleyebilirsiniz.
Programda beğeni sekmesi mevcut. Bu beğeni grubu kullanan arkadaşlar için yapılmıştır. Atıyorum 20 adet belli sayfa var birbiriniz arasında grup beğenisi oluşturdunuz. O sayfaları begenilecekler.txt içersine yazarsınız, atıyorum saat 8'de grup beğeni yapacak. Son 10 gönderiyi beğen dersiniz program sizi ugrastırmadan kendisi beğenir. Aynı şekilde tek butonla beğendiğiniz gönderileri geri çekebilirsiniz.
Programımız sadece Windows tabanlı bilgisayarlarda çalışır.
Demo vermiyorum
Aylık lisans 150 TL'dir. Wmaraci üyelerine indirimli şekilde 100 TL'den vereceğim.
Not: Örnek sayfa atın vs demeyin. Müşteri gizliliği esastır.
Whatsapp'tan direk iletişime geçmek için tıklayın.