Yarıyıl tatilini ilgi alanlarına gore atolyelerle zenginleştirmek isteyen oğrencilere farklı alternatifler hazırlayanİstanbul Ayvansaray Universitesi, lise oğrencilerine yonelik olarakonline platform uzerinden yapılacak tadımlık dersler kapsamında, mobil oyun, cizgi film-animasyon ve gastronomi konularında fırsatlar sunacak.
İstanbul Ayvansaray Universitesi'nin yarıyıl tatilinde duzenleyeceği tadımlık derslerin ilki, Plato Meslek Yuksekokulu Bilgisayar Teknolojileri Programı Oğretim Gorevlisi Burak Dervişoğlu tarafından verilecek. "Gecmişten Gunumuze Dijital Oyun Tasarımı" başlıklı ders, 2 Şubat Salı gunu saat 15.00'te yapılacak.Guzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakultesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bolumu Oğretim Gorevlisi Alev CelikbilekYankacar ise farklı ama yapımı kolay tariflerin yer aldığı "Şaşırtıcı Lezzetler" başlıklı atolyesini gercekleştirecek. 3 Şubat Carşamba, saat 15.00'te duzenlenecek etkinlikte isteyenler ekran başında uygulama yapabilecek.

Son olarak Guzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakultesi Cizgi Film ve Animasyon Bolumu Dr. Oğretim Uyesi Zeynep Ozge Kalyoncu, "3 Boyutlu Animasyon Yapım Sureci" uzerine bir ders verecek. Etkinlik, 4 Şubat Perşembe, saat 14.00'te gercekleştirilecek.
Tadımlık derslere, universitenin internet sitesinde bulunan seminer linki uzerinden girilebilecek.

Kaynak: Demiroren Haber Ajansı