KONYA'da, market alışverişinden donen Gonca Pekşen (39) ve boşanıp birlikte yaşamaya devam ettiği Abdullah Kocak'ı (40) evlerinin onunde tabancayla vurarak, olduren komşuları Ozkan C. (42), adliyeye sevk edildi. Ozkan C.'nin, ifadesinde, 1 yıl once eşi Nadire T. ile ilişkisi olduğunu one surduğu Abdullah Kocak'ın, kendisine karısının uygunsuz fotoğraflarını gondermesiyle boşandıklarını ve daha sonra diğer cift gibi yeniden bir araya geldiklerini soylediği oğrenildi. Ozkan C., "Dışarıda karşılaştık. Eşime hakaretler ettiklerinde dayanamadım, ruhsatlı tabancamla ateş ettim" dedi. Olay, dun saat 18.30 sıralarında, merkez Selcuklu ilcesi Malazgirt Mahallesi Mehtap Caddesi'nde 3 katlı binanın onunde meydana geldi. Firmada aşcı olarak calışan Gonca Pekşen ve boşanıp birlikte yaşadığı eski eşi sanayi calışanı Abdullah Kocak, marketten alışveriş yaptıktan sonra evlerine girerken, uzman cavuşluktan ayrılan komşuları Ozkan C. ile karşılaştı. Ozkan C., tabancayla cifte kurşun yağdırdı. Vucutlarının ceşitli yerlerinden yaralanan cift, kanlar icinde yere yığıldı. İhbar uzerine cağrılan sağlık gorevlilerinin mudahalesine rağmen Gonca Pekşen ve Abdullah Kocak yaşamını yitirdi. Otomobiliyle kacan Ozkan C. de kısa surede polis tarafından yakalanıp, gozaltına alındı.
PENCEREDEN ANNE- BABASININ CESETLERİNİ GORMUŞTU, KORUMAYA ALINDIEmre K. ise annesi Gonca Pekşen ile babası Abdullah Kocak'ın gelmesini ve akşam yemeklerini yemeyi beklerken, evlerinin penceresinden baktığı sırada cansız bedenlerini gordu. Kucuk cocuğun Sosyal Hizmetler Mudurluğu'nce korumaya alındığı oğrenildi.'YASAK AŞK' İKİ EVLİLİĞİ DE BİTİRMİŞCinayet Buro Amirliği ekipleri tarafından gozaltına alınan Ozkan C., işlemlerinin ardından bugun adliyeye sevk edildi. Cifte cinayetin ise ayrıntıları ortaya cıktı. Ozkan C.'nin, ifadesinde, 1 yıl once eşi Nadire T. ile ilişkisi olduğunu one surduğu Abdullah Kocak'ın, kendisine karısının uygunsuz fotoğraflarını gondermesiyle boşandıklarını ve daha sonra diğer cift gibi yeniden bir araya geldiklerini soylediği oğrenildi.'EŞİME HAKARET ETTİKLERİNDE DAYANAMADIM, ATEŞ ETTİM'Ozkan C., ifadesinde, "Dun eşimle dışarı cıkıyorduk. Husumetli karşı komşularımızla karşılaştık. Bu sırada Gonca Pekşen, bana ve eşime hakaretlerde bulundu. Eşi Abdullah da onu onaylayan cumleler kurdu. Eşime hakaretler ettiklerinde dayanamadım, ruhsatlı tabancamla ateş ettim" dedi.
(
- KonyaKaynak: Demiroren Haber Ajansı