Fenomen yarışma programı Survivor'da ismini tum Turkiye'ye duyuran Sabriye Şengul, Star TV'deki 'Demet ve Alişan ile Sabah Sabah' programına konuk oldu. [h=3]SON HALİ DİKKAT CEKTİ[/h]Survivor'a 2017 ve 2019 yıllarında katılan Sabriye, yarışmada adından sıkca soz ettirmişti. Survivor sonrası cok fazla ortalarda gorulmeyen 33 yaşındaki sporcunun son hali gorenleri hayrete duşurdu.
Yuzundeki dikkat ceken değişiklik akıllara estetik sorularını getirdi. Sabriye'nin bu pozu, 'Hızlı ve Ofkeli' serisinin guzel oyuncusu Michelle Rodriguez'e benzetilmişti. Şengul, "Bu fotoğrafı paylaştığımda beni 'Hızlı ve Ofkeli'deki kadına benzemiştiniz. Benim favori filmim de o" yorumuyla yeniden yayınladı. [h=3]HER FIRSATTA SPORUN ONEMİNE DİKKAT CEKİYOR[/h]Verdiği roportajlarda her fırsatta sporun hayatındaki onemini anlatan Sabriye Şengul, "Onceleri hentbol oynuyordum. Hırslı, mucadeleci ve pes etmeyen bir yapım var. Antrenmanlarda ve maclarda bu yapımdan dolayı sertleştiğim oldu. Hocalarım, 'Sabriye hentbolcular bize lazım." "Sen boks ile uğraş' deyince neden olmasın dedim. Boksta ve kickboskta uc Turkiye şampiyonluğum var. Uluslararası boks şampiyonluğum ve K1 Dunya Karması şampiyonluğum bulunuyor" demişti. Sabriye Şengul, sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor. Survivor'daki halinden neredeyse eser kalmayan Sabriye, vucudunun ceşitli yerlerine yaptırdığı dovmelerle de dikkat cekiyor.
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.