ANKARA'da gecen yıl ağustos ayında koronavirusu yenen Dr. İlker Tosun (28), evinde olu bulundu. Kalp krizi sonucu olduğu tahmin edilen genc doktorun kesin olum nedeni otopside belirlenecek.
Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı asistanı olarak gorev yapan Dr. İlker Tosun'dan haber alamayan yakınları, polise başvurdu. Eve giden ekipler, cilingir yardımıyla girdikleri evde genc doktoru hareketsiz halde buldu. Eve cağrılan sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Tosun'un hayatını kaybettiği belirlendi. Gecen yıl ağustos ayında koronavirusu yendiği oğrenilen İlker Tosun'un cenazesi hastane morguna kaldırıldı. Kalp krizi sonucu olduğu tahmin edilen Tosun'un kesin olum nedeni yapılacak otopsinin ardından belli olacak. Ote yandan Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden yapılan acıklamada, "Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniği asistan hekimi doktor İlker Tosun'un vefat haberini vermekten derin uzuntu duymaktayız. Genc meslektaşımıza Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabırlar dileriz" denildi.