ANTALYA'da husumetli olduğu kayınbiraderini oldurmek icin eşi ve bir arkadaşıyla evine giden Serkan C. (36), yanlışlıkla bir ust kattaki Ahmet A.'nın (30) kapısına dayandı. Ne olduğunu anlayamayan Ahmet A. ve eşi Esra A. kapıya malzemelerle barikat kurup polisi aradı. Olayın ardından otomobille kacan, 10 kilometrelik kovalamaca sırasında 3 araca carpan şupheliler, polis ekipleri tarafından yakalandı.
Olay, dun saat 23.30 sıralarında Kepez ilcesi Karşıyaka Mahallesi'ndeki bir sitede meydana geldi. Serkan C., yanına eşi Derya C. ve arkadaşı Mahmut K.'yi (25) de alarak otomobille siteye geldi. Eşi Derya C. ve arkadaşı Mahmut K. ile birlikte apartmana giren Serkan C., para meselesi yuzunden husumetli olduğu 3'uncu katta oturan kayınbiraderi Volkan Korkmaz'ın evine cıkmak istedi. Ancak grup, yanlışlıkla bir ust katta oturan Ahmet A.'nın kapısına gitti. Serkan C., eşi ve arkadaşıyla birlikte, kapıyı zorlayarak acmaya calıştı. Hemen polisi arayan Ahmet A., eşi Esra A. ve cocuklarını başka bir odaya kapattı, kapının acılmaması icin arkasına evdeki masa ve sandalyelerden barikat kurdu.
3 OTOMOBİLE CARPTIKapıyı zorlayarak zarar veren, ancak acmayı başaramayan Serkan C., eşi Derya C. ve arkadaşı Mahmut K., Ahmet A.'nın polisi aradığını anlayınca hemen apartmandan cıktı ve 15 AAT 836 plakalı otomobillerine binerek uzaklaştı. Bolgeye sevk edilen polis ekipleri şuphelilerin peşine duştu. Şupheliler, yaklaşık 10 kilometre boyunca yaşanan kovalamaca sırasında 3 otomobile carptı. Serkan C.'nin kullandığı otomobil, Kepez ilcesi Yeşilırmak Caddesi uzerinde polis ekipleri tarafından onu kesilerek durduruldu.POLİSLERE HAKARETSerkan C. ve Mahmut K., ekipler tarafından gozaltına alınırken polislere ve kendilerini goruntuleyen gazetecilere hakaret etti. Kendisini gozaltına almak isteyen polis ekiplerine direnen Serkan C., gazetecilere de donerek, "Psikolojik sorunlarım vardı arabayı ben surdum" dedi. Surucu C.'nin polise yonelik hakaret ettiği anlar da saniye saniye kaydedildi. Otomobilde arka koltukta oturan ve kovalamaca sırasında hafif yaralanan Serkan C.'nin eşi Derya C., cağrılan ambulansla hastaneye goturuldu.'KAZAYA KURBAN GİDECEKTİK'Evde oturdukları sırada kapıya mudahaleyle neye uğradıklarını şaşırdığını soyleyen Ahmet A., yaşananları şoyle anlattı: "Akşam evde oturuyorduk. Kapı bir anda kırılmaya calışıldı. 'Acın oldurmek istiyoruz sizi' dedi. 2 kişi kırmaya calıştı. Eşim Esra ile beraber, cocukları başka bir odaya aldıktan sonra kapıya barikat kurduk. Yanlış eve gelmişler, alt kattaki kayınbiraderi yerine bizim eve geldiler. Eğer ki eve girselerdi kazaya kurban gidecektik. Kapı yerinden cıktı, oynadı. Kapıya biz malzeme koyarak barikat kurduk, iceri girmesinler diye. Celik kapı şu an kapanmıyor ve 500 TL'lik maddi hasar meydana geldi. Şahıslardan şikayetciyim."Olaya şahit olan komşu Mustafa K. de, "Dun yukarıda evde balkonda oturuyordum. Bir arac geldi site onune, dortlulerini yaktı. Sitenin kapısına tekme atarak iceriye girdi. Ondan sonra bina icerisine girerek yukarıya cıktı. İlk başta niye cıktı bilemedim. Sonrasında Ahmet A.'nın kapısından seslerin geldiğini duyduk. Gelen kişi kufurler ediyordu. Tekme sesleri vardı, kapıya tekme atıyorlardı. Bu esnada kufurler de ediyordu, 'Cık kapıya' diye sesleniyordu. Bizde de korku oluştu. İnmek istedim ama inemedim" dedi.